Na gradilištu Branimirove popravljaju fušeraj na koji smo upozoravali prije mjesec dana

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 3.5.2024. 12:36:08
Na gradilištu Branimirove popravljaju fušeraj na koji smo upozoravali prije mjesec dana

Foto: Tomislav Kenjerić

Kanalizacijski šahtovi i rešetke za oborinsku odvodnju nisu bili pravilno postavljeni i sad se to  treba popravljati. 



Nevjerojatan fušeraj na gradilištu prve etape Branimirove od Zagrebačke do Brestovečke na koji smo ukazivali proje otprilike mjesec dana kada su nas građani o tome obavijestili, došao je na red za ispravak. Čini se da je netko od nadležnih ipak primijetio nevjerojatne propuste u postavljanju šahtova o kojima smo pisali dok još nisu niti bili postavljeni, međutim, već tada se vidjelo da to neće biti dobro, jedino izvođač to nije vidio. Vjerojatno se išlo sistemom "Ako prođe, prođe". 


NA GRADILIŠTU BRANIMIROVE GRAĐANI UPOZORAVAJU NA MOGUĆE FUŠERAJE, ŠAHTOVI, ENERGETSKI KABLOVI, TEMELJI ZA RASVJETU....


U međuvremenu, pretpostavljamo da je reagirao Nadzor i naredio popravak potpuno novih šahtova na prometnici koja još nije u funkciji.


"Da smo bili na dobrom tragu su i ove slike na kojima su popravci već postavljenih šahtova i slivnika. Ukupno su do danas morali popraviti15 rešetki za skupljanje oborinskih voda sa kolnika, te 7 šahtova za kanalizaciju. Nadam se da je i vaša objava utjecala na odgovorne kako bi popravili fušeraj", napisao nam je Tomislav Kenjerić, član VMO Staro Brestje koji nas je i prvi puta upozorio na nepravilnosti, a sada zamijetio žurne radove popravka onoga što izvođač nije znao ili želio dobro napraviti. 


Bilo bi jako dobro da je ovo sa šahtovima i rešetkama jedini fušeraj na izgradnji ove izuzetno značajne prometnice.


Vezane vijesti
Ažurirano: 30.4.2024. 13:02:39

Create Account