Dobrotvorni božićni koncert KUD-a Kašina ovog četvrtka

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 26.12.2023. 11:32:10
Početak: 28.12.2023. 18:00
Dobrotvorni božićni koncert KUD-a Kašina ovog četvrtka

Foto: Plakat

KUD Kašina priređuje dobrotvorni božićni koncert čiji je cjelokupan prihod namijenjen mladom invalidu za kupnju mobilne platforme.



Božićni koncert kojeg ovog četvrtka, 28. prosinca organizira KUD Kašina imat će i dobrotvorni karakter. Sav prikupljeni prihod bit će namijenjen za nabavu posebne platforme/dizala koje bi omogućilo našem Lovri Bertoviću, dječaku sa 100%-tnim invaliditetom da se s invalidskim kolicima lakše kreće po svom domu.


Članovi Kulturno umjetničkog društva Kašina pripremili su bogat program s božićnim pjesmama i mnoštvom tradicionalnih folklornih izvedbi. 


"Vjerujemo da će ova večer biti ne samo glazbeno i kulturno obogaćujuća, već i prilika za zajedničko stvaranje ljubavi i solidarnosti", k<že nam tajnik društva Tomislav Rac, te nadodaje da je ovogodišnji koncert humanitarnog  karaktera odnosno posvećen je pružanju podrške onima kojima je to najpotrebnije, u ovom slučaju mladom sugrađanu Lovri.

"Na koncertu ćete moći kupiti Božićne ukrase, te prigodne šalice koje su oslikali naši marljivi najmlađi članovi, a sav prihod od prodaje također se uplaćuje na račun humanitarne akcije", zaključuje Rac pozivajući pri tom sve ljude dobre volje da se odazovu koncertu koji će biti održan u društvenom domu Kašina s početkom u 18 sati.



Vezane vijesti
Ažurirano: 18.3.2024. 9:45:47

Create Account