Promocija nove knjige Ive Lučića u Gimnaziji Sesvete

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 9.4.2019. 17:38:13
Početak: 11.04.2019. 19:00
Promocija nove knjige Ive Lučića u Gimnaziji Sesvete

Foto: Naslovnica knjige

Promocija najnovije knjige prof. dr. Ive Lučića: Od vila ilirskih do Bijeloga puta: stranputicama bosanske i hercegovačke povijesti bit će održana u auli  Gimnazije Sesvete ovoga četvrta,  11. travnja od 19 sati. Prof dr Ivo Lučić je početkom godine objavio novu knjigu koja zasigurno neće proći nezapažena ni medju historiografima, ni medju političarima, ni politikantima, a kamoli medju slugama tko zna kojih gospodara. Riječ je o dragocjenoj knjizi Od vila ilirskih do Bijeloga puta: stranputicama bosanske i hercegovačke povijesti. To je knjiga koju već dugo priprema i brusi, a pisana je po istom modelu kao i prošlogodišnja Vukovarska bolnica-svjetionik u povijesnim olujama hrvatskoga istoka. Radilo se o vrlo emotivnoj promociji knjige o vukovarskoj bolnici koja je promovirana i u Sesvetama, a u hotelu Westin bilo više od tisuću ljudi.


O knjizi će osim autora govoriti prof. dr. Nino Raspudić, dr. Tihomir Perić, ratni ravnatelj bolnice Nova Bila i Ante Damjanović, jedan od organizatora humanitarnog konvoja Bijeli put.


Organizatori promocije su prof. Slavko Ivanković, ravnatelj Gimnazije Sesvete, te Ante Damjanović, predsjednik udruge Zelene i plave Sesvete.  Ulaz je slobodan, a organizatori na ovog događanje pozivaju sve Sesvećane.Vezane vijesti
Ažurirano: 11.7.2020. 13:17:04

Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account