Dan kruha obilježen sajmom pekarskih proizvoda i slastica u OŠ Luka

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 14.10.2023. 9:00:47
Dan kruha obilježen sajmom pekarskih proizvoda i slastica u OŠ Luka

Foto: Borko Samec/Sesvete danas

Na prostoru ispred OŠ Luka u petak je sajmom pekarskih proizvoda i slastica obilježen tradicionalni Dan kruha.




Već dugi niz godina u OŠ Luka na svečan se način obilježava Dan kruha prigodnom manifestacijom. Tako je na prostoru ispred glavnog ulaza u školu priređen pravi mali sajam pekarskih proizvoda i slastica na kojem je uz mnoštvo učenika bio i veliki broj roditelja, djedova i baka, ali, vjerujemo, i ostalih građana, znatiželjnika koji su došli vidjeti što se to kod škole događa.


Prisutnu djecu i odrasle na početku je pozdravila ravnateljica Nikolina Ćurković, te predsjednik Vijeća Gradske četvrti Sesvete Vladimir Marić, a prigodnu molitvu predvodio je župni vikar sesvetske župe vlč. Petar Tisaj.


"Mame, bake, možda ponegdje i očevi i djedovi, a svakako uz sudjelovanje njihove djece, ispekli su pekarske proizvode i slasne kolače za ovu prigodu. To smo sve izložili po stolovima, po razredima, a od prodaje ćemo prikupiti određeni dio sredstava koje ćemo upotrijebiti za uređenje škole, jer sredstva za tu namjenu od Grada su nam poprilično ograničena, pa stoga zahvaljujem svima koji će ovdje kod nas nešto kupiti", rekla nam je ravnateljica Ćurković.


Vezane vijesti
Ažurirano: 27.10.2023. 12:44:48

Create Account