Nogometaši Sesveta uvjerljivo porazili goste iz Poreča, Abramović dvostruki strijelac

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 15.10.2022. 10:40:54
Nogometaši Sesveta uvjerljivo porazili goste iz Poreča, Abramović dvostruki strijelac

Foto:

U 9. kolu 2. HNL-a na stadionu Radnika Sesvete - Jadran Poreč 4:1 (3:0).


Dugo već u Sesvetama nismo vidjeli tako lepršav i razigran susret kao u petak popodne na travnjaku stadiona sv. Josip Radnik. Čini se da je trener Rajko Vidović pronašao recept i posložio momčad koja je igrala vrlo dinamično, pokretno i najvažnije, efikasno. 


Tri pogotka pala su u prvom poluvremenu, sva tri za Sesvete. Junak ove utakmice bio je Ivan Abramović kojeg je bilo posvuda po terenu, vjerojatno je imao  najviše kontakata s loptom i ono najvažnije, bio je vrlo efikasan postignuvši prva dva pogotka za Sesvete već u 16. i potom u 21. minuti. 


U 28. minuti vrlo dobra sutkinja Jelena Pejković (sva četiri djelitelja pravde na jučerašnjoj utakmici bile su sutkinje) dosuđuje za domaćine kazneni udarac kojeg sigurno izvodi Mateo Topić. 


Slična slika razigrane utakmice nastavlja se i u drugom poluvremenu , a pred kraj utakmice u 88. minuti Josip Ivan Zorica koji je dvadesetak minuta ranije ušao s klupe postiže i četvrti pogodak za domaće. 


Čast gostiju spašava Filip Šverko na samom kraju susreta za konačnih 4:1.


Osvojena su vrlo vrijedna tri boda kojima Sesvete ostaju na vrhu poretka na trećem mjestu u borbi za plasman u viši rang.


Za kraj o jednoj lijepoj gesti kluba povodom tužnog događaja. Najvjerniji i najvatreniji navijač Sesveta, Miro Salatović - Miško koji je nedavno stradao u teškoj prometnoj nesreći dobio je posvetu na mjestu sesvetske tribine s koje je uvijek navijao za svoj nadraži klub.


Mjesto s kojeg je Miško uvijek navijao za svoj klub 




Create Account