Najava Zagrebačke biciklijade u Prepuštovec

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 15.5.2018. 17:09:22
Najava Zagrebačke biciklijade u Prepuštovec

Foto: Zagreb.hr

U subotu, 19. svibnja, u 11:00 sati, osmu godinu zaredom će startati Zagrebačka biciklijada s Trga bana Jelačića i s ciljem u 20 km udaljenom Prepuštovcu, najavljeno je  na današnjoj konferenciji za novinare u Gradskoj upravi. Manifestacija nema natjecateljski karakter te je prikladna za sve uzraste.


Osim zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića kao pokrovitelja, na konferenciji su sudjelovali organizatori biciklijade koje je predvodio predsjednik KUD-a Prepuštevec Josip Lipar.

Nakon što je sve sugrađane pozvao da uzmu bicikle i da se pridruže biciklijadi, gradonačelnik Bandić je naglasio  kako je Grad osigurao osam bicikala koji će dodijeljeni  najsretnijima u različitim kategorijama (osnovnoškolci, srednjoškolci, odrasli te oni stariji od 65 i to u muškoj i ženskoj kategoriji).

Zahvaljujući gradonačelniku koji podržava projekt, predsjednik Lipar je istaknuo da će se u Prepuštovcu, uz bogati kulturno-umjetnički i zabavni program, održati natjecanja u roštiljanju i pripremanju kotlovine te da se priprema sportsko-natjecateljski program u kojem će moći sudjelovati svi zainteresirani.


Vezane vijesti
Ažurirano: 12.6.2020. 11:16:58

Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account