Naše mažoretkinje seniorke viceprvakinje Europe!

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 3.9.2019. 8:47:09
Naše mažoretkinje seniorke viceprvakinje Europe!

Foto: KM Sesvećanke

Sesvetske mažoretkinje vratile su se s dvije medalje iz francuskog Agena gdje je proteklih dana održano Europsko prvenstvo u mažoret plesu.



Ponovo sjajni rezultati naših Sesvećanki.   Sudjelovale su na još jednom Europskom prvenstvu koje je održano od 30.08.-01.09. U Francuskom gradu Agenu. Doma su donijele dvije medalje, a još dvije nikad bliže!


Članice Kluba mažoretkinja Sesvećanke  osvojile su u karegoriji seniorke palice 2.mjesto i postale viceprvakinje Europe!

Brončanu medalju osvojila je solo juniorka Ema Fumić koja iz godine u godinu niže medalje.

Odlične rezultate postigle su i  juniorke koje su bile do sad najbliže medaljama, osvojile su 4.mjesto kao i Duo juniorke Petra Ivančić i Lana Plazanić.

Solo kadetkinja Lucija Klanac osvojila je 6.mjesto, kadetkinje 8.mjesto, a solo seniorka Matea Kršak bila je deseta.


Djevojke su u sklopu Europskog prvenstva posjetile i Nicu, Monako te Monte Carlo.


"Veliko hvala moramo uputiti upravi kluba, svim roditeljima te članicama koje su se iznimno trudile kako bi postigle ove rezultate. Slijedi kratki odmor, a od sljedećeg tjedna novi treninzi, nastupi te upisi! Stoga, sve djevojčice i djevojke od 4-25 godina, dođite nam od slijedeće srijede na upise u osnovnu školu Luka od 19:30-20:30. Pridružite se našoj veseloj u uspješnoj obitelji te sudjelujte u našem izletu na koji idemo već u 10.mjesecu", rekla nam je predsjednica Kluba mažorektinja Silvija Jurinjak.


Sve čestitke našim mažoretkinjama koje su nas ponovo obradovale svojim izvrsnim nastupima iza kojih stoji golemi trud i veliki rad. 




Vezane vijesti
Ažurirano: 19.9.2023. 16:58:18

Create Account