Prigodnom svečanošću u ponedjeljak kasno popodne otvoreni Dani Brestja

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 16.5.2023. 9:21:55
Prigodnom svečanošću u ponedjeljak kasno popodne otvoreni Dani Brestja

Foto: Borko Samec/Sesvete danas

Sedmodnevna manifestacija Dani Brestja započela je u ponedjeljak kasno popodne prigodnom svečanošću u društvenom domu Novo Brestje.




Predsjednice mjesnih odbora Starog i Novog Brestja, Ines Sosa Meštrović i Anđa Čujić u ime organizatora Mjesnih odbora oba Brestja otvorile su manifestaciju koju su lijepim prigodnim programom začinili učenici OŠ Brestje.


Učenici su svojim radovima uljepšali prostor društvenog doma. Tako su nastale izložbe likovnih radova "Zašto volim Brestje?", "Moja ulica" i "Grb moga Brestja", te drugi radovi, a posebno su lijepe bile makete brestjanske škole i crkve. 

Onim starijim posjetiteljima za oko je, pak, zapela izložba fotografija "Brestje nekad", na kojoj su iz privatnih albuma izvučene fotografije sedamdesetih i osamdesetih godina koje prikazuju životu naselja u nastajanju, pa sve do polaganja kamena temeljca kao i izgradnje škole i crkve u tom naselju.


Manifestacija se nastavlja danas Danom zdravlja mjerenjem tlaka i šećera u krvi od 17 sati, te tribinom "Govorimo o zdravlju", a sve će se odvijati u društvenom domu taro Brestje, Brestovečka 55.



Vezane vijesti
Ažurirano: 4.2.2024. 11:44:08

Create Account