Sesvećani ispred gradske uprave: Tomašević nas ne želi čuti, zanemaruje Sesvete

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 21.10.2023. 13:42:59
Sesvećani ispred gradske uprave: Tomašević nas ne želi čuti, zanemaruje Sesvete

Foto: Borko Samec/Sesvete danas

Predsjednik VGČ Sesvete i desetak predsjednika sesvetskih mjesnih odbora ispred gradske uprave obratilo se danas dopodne javnosti nezadovoljni odnosom Grada Zagreba prema Sesvetama.



Temeljem odluke koordinacije predsjednika sesvetskih mjesnih odbora, zatražen je prijem kod gradonačelnika kako bi mu iznijeli probleme u mjesnim odborima kojih je 46, a u cilju početka njihova rješavanja. Kako reče predsjednik VGČ Sesvete, Vladimir Marić, iz Grada nije stigao niti negativan odgovor da ih se ne želi primiti na razgovor, pa je stoga odlučeno izaći s time pred javnost.


Konferencija za novinare održana je u subotu dopodne na prostoru ispred zgrade gradske uprave gdje je uz predsjednika Marića prisustvovalo još desetak predsjednika sesvetskih mjesnih odbora u kojima je evidentirano najviše problema.


Radi se uglavnom o komunalnim problemima, najviše mjesne odbore muči kanalizacija, asfaltiranje, odnosno neasfaltiranje, ali istovremeno naglašeni su problemi dječjih igrališta, vrtića, prometa i općenito, kako tvrde, neadekvatnog odnosa gradske uprave prema Sesvetama i sesvetskim naseljima.


Što Sesvećane u pojedinim naseljima tišti pogledajte u video zapisu s današnje konferencije.


Video: Sesvete danas

Vezane vijesti
Ažurirano: 15.11.2023. 8:45:57

Create Account