Sesvetski sajam produžuje se na petak i subotu

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 7.5.2020. 17:21:49
Sesvetski sajam produžuje se na petak i subotu

Foto: Sesvete danas

Od sad pa do daljnjega sesvetski sajam nudit će određene vrste robe četiri dana, od srijede do subote.Danas je na drive in sesetskom sajmu bilo vrlo dinamično. Za uvjetovani prostor i dozvoljene proizvode bila je jako dobra i ponuda i potražnja, a uglavnom se svodilo na presadnice povrća i cvijeća, te nešto jagoda i manje ostalih poljoprivrednih proizvoda.


"Uvidjeli smo potrebu i prodavača i kupaca za produženje sajma i na druge dane, jer uz sadašnji drive in režim ne bi svi kupci koji žele, mogli sigurno boraviti na sajmu", kaže nam dugogodišnji voditelj sesvetskog sajmišta Zdenko Tolić dodajući kako je i danas kao i ranije imao veliku podršku članica DVD-a Granešinski Novaki. 


"Ponajviše zahvaljujem našim vatrogaskinjama kojem nam doista jako puno pomažu držeći epidemiološke mjere na zavidnoj razini. Znate i muškarci koji bi možda drugačije reagirali, vrlo su poslušni u prihvaćanju držanja distance kad ih na pristojan način, nježno zamole naše redarke", nastavlja Tolić koji je tom prigodom s njima rado pozirao što se vidi na naslovnoj fotografiji.


Ovog petka i subote uz presadnice imat ćemo i nešto ponude drugih poljoprivrednih proizvoda. Također danas smo na dio sajmišta na kojem su nekad prodavana drva, smjestili kamione za takozvanu kamionsku prodaju, ulaz iz Industrijske ulice. Ti su kamioni ionako stajali na ulici i nudili proizvode, a sad to čine barem u kontroliranim uvjetima na prostoru sajmišta", zaključuje Tolić pozivajući pri tom sve sugrađane da slobodno dođu na sajmište ukoliko im je zanimljiva navedena ponuda. 


Za sada još nema druge ponude, no obzirom na neke signale iz nacionalnog Stožera CZ-a, nije nemoguće da će uskoro na sajam moći i drugi proizvodi naših OPG-a.


Radno vrijeme sva četiri radna dana bit će od 7 do 14 sati.


Vezane vijesti
Ažurirano: 16.10.2020. 15:40:47

Što mislite o protuepidemijskim mjerama u Gradu Zagrebu?

Sve to treba ukinuti i pustiti ljude na miru
Mjere su prestroge, treba ih olabaviti
Mjere su ovog trenutka optimalne
Sve treba postrožiti kako bi se suzbila epidemija
Koje mjere, mi niti nemamo pravih mjera, pogledajte što se uvodi u Europi
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account