Uhićena sesvetska dilerica, u stanu uzgajala drogu, kupovala velike količine, prepakiravala i prodavala ju

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 11.4.2024. 11:06:21
Uhićena sesvetska dilerica, u stanu uzgajala drogu, kupovala velike količine, prepakiravala i prodavala ju

Foto: Pixabay

Uzgajala indijsku konoplju, a u stanu pronađene i velike količine anfetamina te MDMA.



Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 47-godišnjakinjom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“.


Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičena, protivno odredbi članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga s ciljem daljnje preprodaje, zasadila konoplju tipa droga, nabavljala veće količine amfetamina i MDMA, koju je potom skrivala, vagala i prepakiravala u stanu na području Sesveta i dalje preprodavala na nezakonitom tržištu.


Naime, nakon što su policijski službenici operativnim radom posumnjali u nezakonito postupanje 47-godišnjakinje, temeljem sudskog naloga obavljena je pretraga stana na području Sesveta u kojem boravi osumnjičena.

 

Obavljenom pretragom pronađena je jedna stabljika konoplje tipa droga visine oko 40 cm, 3 grama konoplje tipa droga, 34 tablete MDMA, 40,08 grama MDMA, dvije digitalne vage za precizno mjerenje te posude i žlice s tragovima droge.


Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su 47-godišnjakinju predali pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnijeta Općinskom kaznenom državnom odvjetništvu u Zagrebu.


Vezane vijesti
Ažurirano: 29.4.2024. 13:32:34

Create Account