Na radionici Ostvarenja liječnici slikaju s djecom

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 14.2.2019. 11:00:56
Početak: 18.02.2019. 18:00
Na radionici Ostvarenja liječnici slikaju s djecom

Foto: Pozivnica, Sanela Raič Đurinec

Na kreativnoj radionici Ostvarenja  u ponedjeljak gostuju liječnici  ujedno i sami slikari.Radionica Ostvarenje sesvetske akademske slikarice Sanele Raič Đurinec priređuje  u ponedjeljak, 18. veljače u 18 sati zanimljivo gostovanje, razgovor i crtanje. U goste im dolaze liječnici Marina i Damir De Zan, koji će se predstaviti svojim umjetničkim radom.


Damir De Zan, psihijatar dječje i adolescentne psihijatrije, piše poeziju za djecu i odrasle. Dosad objavljene zbirke obogaćene su nagrađivanim fotografijama Marine De Zan, liječnice opće medicine. 


"Razgovarat ćemo o umjetnosti – o tome što nas pokreće, kako se kroz umjetnost izražavamo, o procesu nastanka knjige i izložbe, liječi li umjetnost... a onda ćemo se i sami okušati u ilustriranju", kaže nam Sanela pozivajući pri tom svoje male đake i one koji će to tek postati: 

"Povedite mame, tate, sestre, braću, susjede... povedite i bake (njih posebno – cijela knjiga umjetničkog dvojca posvećena je baš njima). Vidimo se u ponedjeljak!", zaključuje voditeljica Ostvarenja.
Vezane vijesti
Ažurirano: 7.6.2020. 10:52:45

Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account