Sigurno u školu s HAK-om

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 6.9.2018. 16:30:26
Početak: 08.09.2018. 10:00
Sigurno u školu s HAK-om

Foto: AK Sesvete

Auto-klub Sesvete zajedno s Hrvatskim autoklubom organizira tradicionalnu prometno edukativnu akciju Sigurno u školu s HAK-om (nastavak prometno preventivne akcije Sigurno i vješto u prometu). 
U provedbu cjelokupnih aktivnosti uključeni su Ministarstvo unutarnjih poslova, Nacionalni program sigurnosti cestovnog prometa, Agencija za odgoj i obrazovanje i Grad Zagreb. 


U Sesvetama će akcija biti održana u subotu, 8. rujna s početkom u 10 sati na Trgu Dragutina Domjanića. Vezana je uz početak nove školske godine i namijenjena je djeci u dobi od 5 do 8 godina, njihovim roditeljima, kao i cjelokupnoj hrvatskoj javnosti.


Akcijom želi se senzibilizirati i upozoriti javnost, a osobito vozače, na povećani oprez u prometu, jer se svake godine početkom rujna, kada počinje nova školska godina u prometu pojavljuje veći broj djece koja kreću u školu.


Veliki broj tih „novih sudionika u prometu“ po prvi se puta pojavljuju kao samostalni sudionici prometnih zbivanja, koja su za njih novost i predstavljaju potencijalnu opasnost. Djeca koja uspješno savladaju mini vježbalište biti će nagrađena prigodnim poklonom. Nastupaju: DJ akademija Sesvete, Mali Sesvečani i KUU Staro Brestje. 


A ovako je bilo prošle godine:Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account