HAMAG-BICRO poziva poduzetnike Grada Zagreba: Prijavite se za besplatnu uslugu mentorstva

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 15.8.2023. 10:54:45
HAMAG-BICRO poziva poduzetnike Grada Zagreba: Prijavite se za besplatnu uslugu mentorstva

Foto: HAMAG-BICRO PR



Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) u okviru druge faze projekta BOND (Business Organisations Network Development) uspostavila je, kao jednu od usluga razvijenih za potrebe poduzetnikamrežu mentoraprvu mrežu ovakve vrste koja povezuje stručnjake raznih profila na razini cijele Republike Hrvatske. Besplatne usluge mentoriranja dostupne su poduzetnicima putem mreže poduzetničkih potpornih institucija koje su članice Mreže BOND, na području cijele Republike Hrvatske. Riječ je o razvojnim agencijama, poduzetničkim centrima ili akceleratorima, poslovnim inkubatorima, tehnološkim parkovima, centrima kompetencija. 


U Gradu Zagrebu preostalo je još nekoliko slobodnih mjesta za mentoriranje poduzetnika. Stoga HAMAG-BICRO poziva potencijalne poduzetnike, poduzetnike početnike kao i poduzetnike u fazi rasta i razvoja Grada Zagreba da se prijave za uslugu mentorstva putem prijavnog obrasca u poduzetničke potporne institucije VRH - poduzetnički inkubator d.o.o. putem elektroničke pošte ivan@locavore.hrAlgebra LAB.


Mrežu mentora sačinjavaju mentori savjetnici i mentori za razvoj poslovanja, okupljeni oko jednog područja poslovne stručnosti ili sektora gospodarske djelatnosti. Sa svojim stručnim znanjem i bogatim iskustvom u području njihova djelovanja, na raspolaganju su poduzetnicima u fazi pokretanja, kao i rasta i razvoja poslovanja.


Poziv za uključenje u testiranje mentorskih usluga izazvao je velik interes na području cijele Republike Hrvatske. Onima koji su iskazali potrebu za mentorstvo, mentori su već dodijeljeni i u procesu su suradnje koja im je potrebna za pokretanje i razvoj poslovanja.


Tko se može prijaviti?

Za testiranje mentorskih usluga u okviru Mreže BOND prijaviti se mogu pravne osobe definirane kao mikro i mali poduzetnici sa sjedištem na području Republike Hrvatske ili fizičke osobe s namjerom osnivanja mikro ili malog poduzeća sa sjedištem u Republici Hrvatskoj. Ova je usluga za poduzetnike besplatna.


Uspostavom mreže mentora osiguran je svim postojećim i budućim poduzetnicima ravnomjeran pristup poslovnim znanjima, vještinama i informacijama ključnim za rast i razvoj poslovanja. Tijekom procesa testiranja mentorske mreže, poduzetnik može provesti najviše 30 sati mentoriranja s jednim ili više mentora. Više informacija o mreži mentora pronađite na poveznici.


Cilj projekta „Razvoj mreže poduzetničkih potpornih institucija (PPI) putem Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) – Faza 2“ - BOND 2 je doprinijeti povećanju razine poduzetničkih aktivnosti stvaranjem povoljnijeg poduzetničkog okruženja u svim regijama Republike Hrvatske te na taj način osigurati stabilan rast i razvoj cjelokupnog gospodarstva. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.


Sadržaj objavljenog materijala isključiva je odgovornost HAMAG-BICRO-a.




Vezane vijesti
Ažurirano: 13.10.2023. 12:04:21

Create Account