Sesvećani šokirani u Varaždinu, domaćin na kraju iščupao pobjedu

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 28.4.2024. 9:42:42
Sesvećani šokirani u Varaždinu, domaćin na kraju iščupao pobjedu

Foto: Borko Samec/Sesvete danas

U 9.kolu Paket24 Premijer lige, Lige za prvaka u Varaždinu, GRK Varaždin 1930 - MRK Sesvete 30:29 (14:15).



Pravu senzaciju večeri priredili su u subotu navečer rukometaši Varaždina koji su pobijedili Sesvete 30:29. Rukometaši Sesveta znali su da se bodovi pišu nakon završetka utakmice, međutim, stigli su u Varaćdin sm islima o već svojena dva boda. Čini se da su upravo zbog toga već na početku nisu išli maksimalno, što inače nije slučaj, a domaćini su to jako dobro iskoristili.  U 12. minuti  vode s 8:3, a to je bilo zvono za uzbunu, pa gosti pojačavaju ritam i stižu na minus dva. Pred kraj prvog dijela izjednačuju, a potom na odmor odlaze s pogotkom prednosti.


Nakon tri minute nastavka Sesvećani vode tri razlike i čini se da se stvari polako počinju usmjeravati u očekivani nastavak, međutim domaći nisu mislili tako. Varaždinci stalno drže priključak i pet minuta prije kraja okreću rezultat u svoju korist (28:27).  Do kraja domaći su uspjeli postići još dva, a gosti također dva pogotka. Posljednji napad imali su Sesvećani, ali nakon minute predaha Godec u posljednjim sekundama promašuje s krila i počinje veliko slavlje Varaždina (30:29). Marin Šutalo bio je jedan od domaćih junaka s 14 obrana. S osam pogodaka Tin Šestak bio je prvi strijelac pobjednika. U momčadi Sesveta po sedam pogodaka postigli su Patrik Hršak i Filip Turčić.


Sesvete: Filip Perić (8+1), Leo Branko Sunajko; Aleksandar Čaprić 1, Patrik Hršak 7, Nikola Jelovčić 4, Ivan Dumenčić 1 (1), Josip Tomić, Filip Turčić 7 (3), Zlatko Raužan 3, Mislav Šuker, Davor Gavrić, Karlo Godec 3, Nikola Finek, Matej Ćuk, Ante Lasan, Josip Topić

Trener: Igor Vori





Vezane vijesti
Ažurirano: 5.5.2024. 10:51:55

Create Account