FRANKA: KAO TI I JA (video)

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 5.7.2018. 11:43:46
FRANKA:  KAO TI I JA  (video)

Foto: promo foto

Nova pjesma "Kao ti i ja", autora Branimira Mihaljevića i Nenada Ninčevića nova je Frankina pjesma. Singl su dodatno začinili vrhunski pjevači škole Husar & Tomčić, a radi se o nastavku sjajne suradnje, nakon što su Franku iznenadili obradivši pjesmu "Crazy"."Kao ti i ja je pozitivna, nježna i u isto vrijeme snažna, energična bezvremenska pjesma. Produkcija je moderna i aktualna, a sjajno zvuči i uživo. Drago mi je i što sam svoju ljubav prema školi Husar & Tomčić uspjela prenijeti na ovu pjesmu, jer su polaznici škole snimili zaista moćne gospel dionice", istaknula je Franka.


"Kao ti i ja" svojevrstan je nastavak na Frankin izuzetno uspješne pjesme "S tobom", koji na YouTubeu trenutno broji preko 4 milijuna pregleda.

Novi "zarazni hit", kako ju mnogi već nazivaju dobio je i svoje video izdanje koji je objavljen na Frankinom YouTube kanalu. Franka ne skriva oduševljenje:

"Da samo znate koliko se veselim izlasku spota! Sunce i predivno more koje okružuje romantični otočić i svjetionik Sv. Ivan na pučini bili su predivna lokacija za ispričati priču o ljubavi. Pjesma S tobom je označila moj glazbeni povratak nakon duže pauze, Crazy ostvarenje sna iz djetinjstva o odlasku na Eurosong, a Kao ti i ja potvrđuje smjer kojim idemo. Prve reakcije publike su sjajne, što nam je veliki vjetar u leđa na putu prema izdavanju albuma."Video: FrankaOfficial

Vezane vijesti
Ažurirano: 4.7.2020. 17:40:23

Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account