Kantautor Mladen Burnać snima glazbeni film!

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 10.9.2020. 21:26:12
Kantautor Mladen Burnać snima glazbeni film!

Foto: PR

Zagrebački kantautor Mladen Burnać, snima cjelovečernji dokumentarno-glazbeni film o svojem novom albumu, naziva  Knjiga poezije. Snimanje je započelo prije par dana, u elitnom zagrebačkom Westin hotelu.U pitanju je film u kojemu će biti predstavljene nove pjesme, te razgovori sa suradnicima na albumu - sve samim vrhunskim domaćim glazbenicima. To su: Matija Dedić (klavir), Branimir Mihaljević (klavir), Doris Karamatić (harfa), Matej Mihaljević (violina), Ivica Premelč (saksofon), Đuli Alimoski (fluta), te Dragomir Herendić, virtuoz na gitari i aranžer albuma. Mladen je autor glazbe i stihova na svih 15 pjesama.


U filmu se pojavljuje i glumica Mila Elegović, te vrhunska balerina Leda Šeparović (živi i radi u Rusiji, a koja je ujedno i jedina Hrvatica koja nastupa u slavnom Mikhailovskom teatru u Sankt Peterburgu.


Album deseti u karijeri, bit će objavljen zajedno s promocijom filma, krajem listopada. Redatelj je Marko Dimić. Mladen tako postaje i prvi domaći izvođač, koji je snimio film za još neobjavljeni album. 


Vezane vijesti
Ažurirano: 13.5.2020. 15:56:57

Što mislite o protuepidemijskim mjerama u Gradu Zagrebu?

Sve to treba ukinuti i pustiti ljude na miru
Mjere su prestroge, treba ih olabaviti
Mjere su ovog trenutka optimalne
Sve treba postrožiti kako bi se suzbila epidemija
Koje mjere, mi niti nemamo pravih mjera, pogledajte što se uvodi u Europi
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account