Uskoro proslava 50. godina od osvajanja Kupa velesajamskih gradova

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 9.8.2017. 16:01:31
 Uskoro proslava 50. godina od osvajanja Kupa velesajamskih gradova

Foto: Zagreb hr

U povodu obilježavanja 50. obljetnice osvajanja Kupa velesajamskih gradova, gradonačelnik Milan Bandić, sa suradnicima, primio je danas u Gradskoj upravi delegaciju GNK Dinamo predvođenu glavnim direktorom kluba Tomislavom Svetinom.


U izjavi nakon sastanka, Svetina je rekao da su s gradonačelnikom razgovarali o proslavi obilježavanja Dinamovog jedinog europskog trofeja – 50. Obljetnice osvajanja Kupa velesajamskih gradova, u okviru koje će biti održan i prijem igrača i stručnog stožera te zlatne generacije zagrebačkih Plavih.


Također, 2017. se obilježava i 50. obljetnica prijateljstva između Zagreba i Mainza, proslavu ove obljetnice uveličat će humanitarna utakmica između GNK Dinama i FSV Mainza koja bi se trebala odigrati početkom listopada.


Dinamo je jedini hrvatski klub koji je osvojio neki od europskih kupova. Zbilo se to 1967. godine kada je Dinamo osvojio Kup velesajamskih gradova protiv engleskog Leeds Uniteda , četiri godine nakon poraza u završnici istog natjecanja protiv Valencije.Vezane vijesti
Ažurirano: 21.2.2019. 22:39:19

Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account