Uskrs u Esplanadi

Autor: Tomislav Radić
Objavljeno: 30.3.2021. 18:22:29
Uskrs u Esplanadi

Foto: Promo

Tradicionalni uskrsni brunch u ozračju Zinfandel'sa uz specijalitete, u paketu s noćenjem u Esplanadi i doručkom na terasi Oleander i nova gurmanska kolekcija proljetnih poslastica za van.



Na uskrsnom brunchu u restoranu Zinfandel's očekuje Vas pjenušava dobrodošlica i slasni brunch specijaliteti s potpisom Esplanadinih chefova od kojih svakako valja kušati koktel sa škampima, guščju jetru, kamenicu s limetom, proljetnu juhu od šparoga, zeca u umaku od slanutka,  zapečene Esplanadine štrukle, pečeni file palamide s čičokama i sirupom od naranče, kremasti rižoto sa šparogama,  dimljeni kotlet od crne slavonske svinje te kolekciju  slastica poput Ferrero čokoladnog jajeta punjenog tekućom mliječnom kremom, flambiranih jagoda u kremi od pjenušca i bosiljka ili čokoladnog moussea s komadićima kandirane naranče. Tom gurmanskom doživljaju može se dodati  noćenje u raskoši sobe Superior, hotelski poklon – domaću ručno rađenu pincu koja će Vas podsjetiti na djetinjstvo, mogućnost rane prijave i kasne odjave iz sobe te mogućnost rezervacije privatnog termina u sauni.  Esplanadin doručak je na  terasi Oleander s pogledom na grad  uz  kavu i svježe cijeđeni sok od naranče, tost s avokadom i prženom pancetom,  specijalitet kuće – jaja Benedict ili jaja Royal,  palačinke s bobičastim voćem i javorovim sirupom i francuski tost s medom .


Uskrsni brunch poslužuje se u restoranu Zinfandel's u nedjelju, 4. travnja 2021., od 12.30. Uskrsni paketza dvoje (3. – 4. travnja 2021. ili 4. – 5. travnja 2021.) iznosi 229 €* i uključuje jedno noćenje u sobi Superior, slastan poklon, doručak, uskrsni brunch za dvoje uz pjenušac dobrodošlice, kao i ranu prijavu i kasnu odjavu, besplatan superbrzi bežični internet i mogućnost korištenja saunom uz prethodnu potvrdu termina. Boravišna pristojba od 1,60 € po osobi po danu nije uključena u cijenu. Broj paketa i mjesta u restoranu je ograničen. Rezervacija uskrsnog paketa: +385 (0)1 45 666 00, reservations@esplanade.hr  ǀ Više informacija: Uskrsni paket  ǀ Menu za uskrsni Brunch 


Poželite li pak Uskrs provesti kod kuće u krugu obitelji, Esplanade za vaš uskrsni stol nudi  Gourmet kolekciju poslastica za van. Domaći ručno rađen Esplanadin kruh sa začinskim biljem, terina od guščje jetre s chutneyjem od jabuke i briošem od maslaca, rillettes od patke s gelom od češnjaka i crostinima sa začinskim biljem, tatarski biftek, salata od hobotnice, fine krem juhe od kukuruza i čičoka, goveđi consommé ili klasičan quiche lorraine tek su dio predjela, dok kolekcija glavnih jela donosi  poslastice kao što su file brancina s pečenim povrćem, pečena janjeća koljenica s mladim krumpirom i mrkvom, confit od telećeg flama s mladim krumpirom i šparogama, mekani i sočni obrazi crne slavonske svinje s pečenim čičokama, umakom od porta, kremom od celera i crnih tartufa, a tu je i neizostavna vruća pečena patka sa zapečenim mlincima i crvenim zeljem s umakom od naranče i anisa.  Esplanadini slastičari predlažu tradicionalni Esplanadin kolač sa začinima, sušenim voćem i čokoladom, finu makovnjaču i orahnjaču i  selekciju kolačića u pažljivo stiliziranoj ambalaži.


Vezane vijesti
Ažurirano: 6.1.2024. 12:28:48

Create Account