Tri soprana ONE subotnjim koncertom oduševile sesvetsku publiku

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 11.12.2023. 16:57:48
Tri soprana ONE subotnjim koncertom oduševile sesvetsku publiku

Foto: CZK Sesvete

Subotnji adventski koncert oduševio sesvetsku publiku u dvorani Narodnog sveučilišta Sesvete.



Adventski koncert u izvođenju predivnih i raskošnih glasova Tri soprana One oduševio je bojne Sesvećane i uveo nas u čari očekivanja još jednog nam Božića. Koncert je održan u subotu 9. prosinca 2023. u dvorani Narodnog sveučilišta “Sesvete”.


Tri soprana ONE čine Mima Karaula, Mia Domaćina Topalušić i Ana Zebić Kostel. Ove akademske operne pjevačice članice su zbora Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu. Ostvarile su uloge u operama Nikola Šubić Zrinjski, Čarobna frula, Carmen, Ljubavni napitak i mnoge druge, te imaju godine scenskog iskustva iza sebe.


Kao trio djeluju od početka 2019. godine, a od tada su ostvarile brojne nastupe. Neki od njih su: Koncert u Klovićevim dvorima, Gala Božićni koncert u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu kao gošće tenoru Ivi Gamulinu Gianniju, zatim adventski koncerti 2021. godine na Trgu bana Josipa Jelačića, u Petrinji, Zlataru, Mariji Gorici, zatim Ljetna turneju 2022.godine koja je započela koncertom u Okrugu Gornjem, potom na Šolti, Visu i Komiži, te završila koncertom na Festivalu komorne glazbe u Čakovcu. Također je važno spomenuti i koncert povodom Dana grada u Rovinju gdje nastupaju kao glavna točka večeri. 


Organizator, Centar za kulturu Sesvete još jednom je tako u naš "grad" doveo glazbenu elitu koja je zaslužila svojim prekrasnim interpretacijama napuniti barem pet puta za redom dvoranu NS Sesvete. 


Vezane vijesti
Ažurirano: 6.4.2024. 14:45:41

Create Account