Troskot predao kandidacijske liste

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 23.4.2021. 9:08:56
Troskot predao kandidacijske liste

Foto: Sesvete danas, arhiva

Kandidat Mosta Zvonimir Troskot predao je u četvrtak popodne kandidaturu za gradonačelnika Zagreba.



Zvonimir Troskot Mostov kandidat za gradonačelnika Zagreba i Mostov povjerenik za Zagreb, prije predaje Mostovih kandidacijskih lista za vijeća mjesnih odbora i vijeća gradskih četvrti Gradskom izbornom povjerenstvu, izjavio je kako Most na ove lokalne izbore u Zagrebu, izlazi sa gotovo tri puta više lista za MO nego prije četiri godine.


Kazao je kako je ponosan što je Most postao politička snaga u Zagrebu i što je među najjačim političkim organizacijama u metropoli. 

“Izlazimo s listama u gotovo svim gradskim četvrtima i imamo porast od 150 posto na razini mjesnih odbora u odnosu na 2017.g. Pred četiri godine Most je popunio 30 MO na razini Zagreba, a sada ih ima 75. To pokazuje da je organizacija Mosta u Zagrebu znatno ojačala i da smo postali politička snaga kako smo i najvaljivali”, istaknuo je Troskot.


Pozvao je građane da podrže Most na svim listama, a posebno onu za Gradsku skupštinu: “Pet Mostovaca u Skupštini koliko nam neke ankete predviđaju, može osigurati manje korupcije, manje namete i više transparentnosti u Zagrebu”, naglasio je Troskot.


Kazao je i kako su ustrojili Mostovu gradsku organizaciju u Zagrebu kojoj su se priključili vrhunski stručnjaci iz svih područja, doktori znanosti, poduzetnici, građevinari, prometni stručnjaci, mladi ljudi koji se aktivno žele uključiti u političke procese u Zagrebu. 

“Zajedno s njima, radit ćemo za boljitak svih građana grada Zagreba baštineći vrijednosti Mosta a to su prije svega stručnost, transparentnost i ustrajnost u borbi protiv korupcije”, zaključio je Troskot.


Vezane vijesti
Ažurirano: 12.4.2024. 13:48:54

Create Account