U Sesvetama susjedi iz Dubrave dobili utakmicu u posljednjim trenucima susreta

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 22.4.2021. 10:48:21
 U Sesvetama susjedi iz Dubrave dobili utakmicu u posljednjim trenucima susreta

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

U srijedu je igrano 27. kola 2. HNL-a u kojoj je momčad Dubrave pobijedila Sesvete s 2:1 (0:0), a svi su golovi postignuti pred kraj utakmice.



Vrlo dinamična i napeta utakmica odigrana je u srijedu popodne na Radnikovom stadionu gdje su se u 27. kolu 2. HNL-a sastali NK Sesvete i NK dubrava Tim kabel. U prvom poluvremenu vrlo izjednačena borba s mnogo prilika i poluprilika s obje strane, no dojma smo da su domaćini trebali povesti, a to što nisu, kažnjeno je do konca utakmice.

 Nogometaši Sesveta imali su dvije stopostotne prilike, a u 43. minuti dosuđen  je jedanaesterac za Sesvete nakon što je Maglica u šesnaesteru srušio Matiju Malekinušića. Penal je izvodio kapetan Ivan Mikulić koji nije uspio prevariti odličnog vratara gostiju Marija Mustapića koji je u nekoliko navrata spašavao svoju momčad od pogotka. 


U drugom dijelu ista slika, napadi na gol s obiju strana, no sve do pred sam kraj utakmice mreže su ostale netaknute. U 85. minuti dvostruki strijelac Đemal Ibishi naletio je u šesnaestercu domaćina na loptu koju je prethodno odbio vratar Faris Krkalić i neometan od domaćih igrača poslao ju u mrežu. 


Samo minutu kasnije Sesvećani su izjednačili kad je na nabačenu loptu pred golmana gostiju naletio Luka Kožić i pospremio ju u mrežu. 


Na žalost domaćih, u posljednjoj minuti susreta obrana domaćih ponovo je zaspala i pustila Ibišija da u prodoru s lijeve strane gurne loptu pokraj vratara Krkalića za 2:1 pobjedu susjeda iz Dubrave.


Ne bi bilo nepravedno niti da je utakmica završila neodlučeno, niti da su domaćini pobijedili, no ovaj su put gosti imali malo više sreće, a domaćima, ako ništa drugo može biti žal za neostvarenim pogotkom u penalu.


Nakon ove pobjede Dubrava se popela na 6. mjesto poretka, a Sesvete su pale na 12.






Vezane vijesti
Ažurirano: 2.5.2024. 9:07:10

Create Account