U gradskom derbiju Sesvete kod kuće izgubile od Jaruna

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 20.4.2024. 12:54:59
U gradskom derbiju Sesvete kod kuće izgubile od Jaruna

Foto: Borko Samec/Sesvete danas

U 27. kolu Supersport prve nogometne lige Sesvete - Jarun 2:3 (0:1)



Dinamičnu utakmicu u kojoj su se gotovo svi pogotci postigli u posljednjih desetak minuta plus nadoknada odigrali su u petak popodne nogometaši Sesveta i Jaruna na stadionu sv. Josipa Radnika. 


Jedini pogodak u prvom poluvremenu postigli su gosti. Tadić je  prošao desnom stranom i ubacio u sredinu do Pranjića koji zabija s desetak metara za 1:0.


U drugom poluvremenu domaćini žele barem izjednačiti, međutim, osim nekoliko prilika ništa se značajnije ne događa do 77. minute  kad je Perić je srušen u 16 metara nakon što je pucao, a Sajko obranio. Kazneni udarac izvodi Mateo Topić i pogađa za izjednačenje. Pet minuta nakon izjednačenja Sesvećani stižu u vodstvo. Mamić je ubacio pred gol gostiju, a Braun ostao posve sam na petercu i lakoćom glavom zabio.


Vodstvo Sesveta nije dugo trajalo, gosti izjednačuju samo minutu kasnije preko Dajčera kojeg je Ibanez, a ovaj s druge stative zabija za izjednačenje, 2:2. 

I konačno, u trominutnom produžetku Kulenović bespotrebno ruši Matekovića, a Alghoul i kaznenog udarca dovodi svoju momčad u vodstvo za konačnih 3:2 i pobjedu Jaruna.


Vezane vijesti
Ažurirano: 2.5.2024. 9:07:10

Create Account