U susjedskom susretu Dubrava bolja od Sesveta

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 29.8.2023. 10:02:05
U susjedskom susretu Dubrava bolja od Sesveta

Foto: Borko Samec/Sesvete danas

U 3. kolu 1. Hrvatske nogometne lige Sesvete - Dubrava Tim kabel 0:1 (0:1).



U jučerašnjoj utakmici na nenogometni dan (ponedjeljak) Sesvete su na domaćem terenu dočekale Dubravu Tim kabel koji su kod susjeda uspjeli izvući sva tri boda.


Jedini pogodak postignut je u prvom poluvremenu u kojem je dominacija gostiju bila vidljiva što je rezultiralo pogotkom u 32. minuti. Nakon pogreške u obrani, do lopte dolazi Mate Pavlović koji u prodoru stiže sam pred vratara Sesveta Karla Žigera, kojeg u padu Pavlović prebacuje i šalje loptu u gol.


Na poluvremenu jezikova juha u svlačionici domaćina očito daje rezultate, te u drugom poluvremenu gledamo jednu drugačiju momčad Sesveta. Preuzimaju inicijativu no, nemaju sreću. Nakon dosuđenog kaznenog udarca Mateo Topić šalje gostujućeg vratara u jednu stranu, a loptu pored gola u drugu. Imali su Sesvećani i jednu pogođenu gredu, no, lopta nije htjela...


Trener Mario Rac umjesto kojeg je u zapisniku njegov pomoćnik Hrvoje Horvat radi birokratskih problema, imat će puno posla posložiti za sada očito još uvijek neizbalansiranu momčad kojoj su neki igrači ozlijeđeni, mnogo ih je otišlo iz kluba, a desetak je novih. 


Zanimljivo je da e utakmicu iz službene lože pratio i Sergej Jakirović, od prije koji dan novi trener Dinama, a koji je svoju trenersku karijeru svojedobno započeo upravo u Sesvetama.


Nakon tri kola Sesvete imaju tek 1 boda u pri dnu su poretka. U narednom kolu u subotu gostuju na Jarunu, momčadi iz sredine poretka.





Vezane vijesti
Ažurirano: 2.5.2024. 9:07:10

Create Account