Ovog vikenda 6. Sesvetski Kraljevec open

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 9.3.2018. 19:19:06
Ovog vikenda 6. Sesvetski Kraljevec open

Foto: Prošlogodišnje otvorenje turnira / Ivan Petanjek

Hrvački klub "Sesvetski Kraljevec" šesti puta je organizator Medunarodnog turnira za starije i mlađe dječake koji ée se održati u subotu, 10.i nedjelju, 11.03.



 Na turniru će sudjelovati svi klubovi iz Hrvatske, a pozvani su i brojni klubovi iz inozemstva. Kao i prijašnjih godina sudjelovat će klubovi iz Madarske, Srbije, BiH, Slovenije, Austrije, Rumunjske, Moldavije, Bugarske, Grčke, Ukrajine, Švedske i Češke.

Iz godine u godinu turnir je sve kvalitetniji i jači, a ove godine u sklopu turnira organizirat će se i 1. Krug Medunarodne Lige Centralne Europe. Za ligaško  natjecanje već sada je sudjelovanje potvrdilo devet klubova iz osam država Europe: Hrvatske, Srbije, Mađarske, Makedonije, Grčke, Švedsske, Ukrajine i Rumunjske.


Prošle je godine na natjecanju bilo više od 200 natjecatelja, trenera isportskih djelatnika, od čega su polovina bili stranci, a ove godine pristiže više od 300 sportaša i sportskih djelatnika. Na otvorenju turnira očekuju se i visoki predstavnici Grada i Hrvatčkog saveza. 


Natjecanje se održava u sportskoj dvorani osnovne škole "Iver" u Sesvetskom Kraljevcu.


Subota sa početkom u 9:00 sati.

Nedjelja sa početkom u 10:00 sati.



Vezane vijesti
Ažurirano: 13.12.2023. 13:43:15

Create Account