PORAZ ŠK VRUSTUN 1252. I KRAJ NADE ZA PLASMAN U VIŠI RANG

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 9.10.2018. 13:53:32
PORAZ ŠK VRUSTUN 1252. I KRAJ NADE ZA PLASMAN U VIŠI RANG

Foto: Marijan Dolčić

Odigrano 7. kolo V liga centar.  ŠK KONČAR ZG II - ŠK VRUSTUN 1252. VURNOVEC      3,5 - 2,5, piše predsjednik kluba Marijan Dolčić.



Nažalost nismo uspjeli ostati u igri za plasman u višu ligu.

Na najvažniji meč u sezoni došli smo oslabljeni .  Protiv jedne od najjačih ekipa u ligi dobro smo se držali ,bilo je šanse i za nešto više no na kraju            smo još i dobro prošli . Za neriješen rezultat falilo nam je tako malo ali i za katastrofu također.


Miroslav Kezerić danas kapetan i na 3 ploči protiv Pfeifer Antuna stoji najbolje, po prići ostalih je na potez do pobjede ,međutim previdi pobjednički  potez diže se od stola ja veselo 1:0 je a Miro veli a jbg izgubil sam,1:0 je ali za njih. 


Ranko Bogojević na 5 ploči vidi da je Miro izgubio a pozicija mu je tak tak i iz bojazni da ponovno ne izgubi nudi remi što Marko Sučić prihvaća            bez oklijevanja   0,5 : 1,5


Velid Kazić trenutno najslabija karika,  nikako da ga krene no i Tadija Dalić dobro igra i još jedan poraz 0,5 : 2,5 Tomo stoji lošije ,Tomislav se bori . Milan ima pobjedu.


Milan Škorić dominira u cijeloj partiji protiv Dražena Subotičaneca i umjesto da izabere jedan od 2-3 poteza koji ga vode u pobjedu izabire  4 koji da šansu protivniku da se izvuče. Milan i dalje bolji no rezultat je 0,5 : 2,5 i misli da će Tomo izgubiti mi  ćemo ionako izgubiti nudi remi što Dražen                  prihvaća s veseljem jer je bio već siguran da je ovu partiju davno izgubio.  Rezultat 1 : 3


Tomislav Šabić igra svoj debi i 1 prvenstvenu partiju nakon 20- tak godina iako pritisnut rezultatom i tremom polako gradi igru i pobjeđuje. 2 : 3 .


Tomo Martinuš mada u lošijoj poziciji sa 2 pješaka manje ne predaje se. Svi naši igrači već davno bi stisnuli ruku protivnku no Tomo ima svoju            viziju i polako gradi svoju igru a što Stipe Pavičić već davno siguran u svoju pobjedu ne zna da igra sa Tomom starim Meštrom završnice ,                dolazi u cajtnot s vremenom a Tomo ga polako čisti čak i prijeti . Kad mu Tomo pokupi 2 pješaka, brzo nudi remi što Tomo prihvaća misleći da              imamo povoljni rezultat . No i poraz 2,5 : 3,5 je za nas premija kako je to izgledalo prije 20-tak minuta kad smo na izgled bili pred katastrofom.


Nažalost ovaj poraz nam je oduzeo mogućnost borbe za 2 poziciju koja vodi u viši rang (ima još teoretska mogućnost no teško je u nju povjerovati).      No da i ostatak ekipe poput Tome Martinuša ima strpljenja igrati do kraja danas je rezultat možda mogao biti i obrnut. Hvala Tomo a čestitka      Tomislavu Šabiću na pobjedi ,Sigurni smo da će ih biti još dosta i da smo i u Tomislavu dobili značajno pojačanje.


U nedelju 14.10.2018 u 10 sati u Vurnovcu se igra " GOSPODAR LISTOPADA 2018"  7+3 .Svi koji se još nisu prijavili a žele igrati dobrodošli su.


Vezane vijesti
Ažurirano: 21.4.2024. 11:42:59

Create Account