Pobjeda Sesveta protiv Moslavine u Kutini

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 20.11.2023. 8:59:05
Pobjeda Sesveta protiv Moslavine u Kutini

Foto: Hrvatski rukometni savez

U utakmici 10. kola Paket24 Premijer lige u Kutini Moslavina - Sesvete 22:26 (12:12).




U posljednjem susretu 10. kola Paket24 Premijer lige – Liga A, sinoć u Kutini rukometaši Sesveta pobijedili su Moslavinu s 22:26 i učvrstili se na 2. mjestu poretka. Sada imaju pet bodova manje od vodećeg Zagreba, ali i četiri više od trećeplasiranog Varaždina.


Premda su u Kutinu stigli kao izraziti favoriti, Sesvećani su se morali dobro namučiti da stignu do pobjede. Domaćin je naime, u odličnoj atmosferi gotovo pune dvorane, sjajno odigrao 45 minuta, ali je pao u završnici. Sesvete iako su igrale bez najboljeg Ivana Dumenića koji je doduše sjedio na klupi, ali nije ulazio u igru, te bez Aleksandra Čaprića, ipak imaju neospornu kvalitetu i zasluženo su treća momčad cjelokupne lige, a u skupini A čvrsto drže drugu poziciju iza Zagreba.

Ponovo je odličan na golu bio Filip Perić s 13 obrana, a najučinkovitiji igrač  Sesveta bio je Patrik Hršak s osam pogodaka.


U narednom kolu, već u srijedu, 22. studenoga Sesvete gostuju u Gorici kod istoimene momčadi.


Sesvete: Filip Perić (13), Marko Prpić; Patrik Hršak 8, Nikola Jelovčić 4, Ivan Dumenčić, Josip Tomić 5, Filip Turčić 5 (5), Mislav Šuker, Davor Gavrić, Karlo Godec 2, David Štrković, Nikola Finek, Matej Ćuk 4, Ante Lasan, Vito Salaj i Josip Topić

Trener: Igor Vori


,


Vezane vijesti
Ažurirano: 5.5.2024. 10:51:55

Create Account