Sesvećani poraženi u Varaždinu

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 11.10.2020. 11:06:05
Sesvećani poraženi u Varaždinu

Foto: Sesvete danas, Arhivska fotografija

U trećem kolu Paket24 Premijer lige rukometaši Sesveta izgubili su u Varaždinu 26:24 (12:9).Na gostovanje u Varaždinu sesvetski su rukometaši ove subote krenuli na krilima dvije domaće pobjede protiv Bjelovara i Zameta, te ih je moguće taj zanos u mislima već unaprijed dobivene utakmice koštao bodova  gostima. Obrana je bila propusna  nedovoljno čvrsta za razliku od domaćina kojima su suci na trenutke tolerirali i pregrubu igru. U napadu također nije puno toga štimalo, a tek je Darko Krndelj s postignutih 8 pogodaka donekle bio na nivou očekivanja. 


Doduše, u drugom su poluvremenu gosti bili nešto bolji, ali nije to bilo dovoljno za povoljniji rezultat. S tri pogodaka u nizu Darko Krndelj je u završnici susreta smanjio prednost domaćin na samo pogodak razlike, ali u posljednjim sekundama susreta Tin Šestak postiže pogodak za Varaždince, te potvrđuje pobjedu. 


Ovom su pobjedom Varaždinci preuzeli vodstvo na tablici, a Sesvete su sada na četvrtom mjestu. Naredne subote u dvorani Jelkovec Sesvećani dočekuju posljednje plasirani Dubrovnik. 


Što mislite o protuepidemijskim mjerama u Gradu Zagrebu?

Sve to treba ukinuti i pustiti ljude na miru
Mjere su prestroge, treba ih olabaviti
Mjere su ovog trenutka optimalne
Sve treba postrožiti kako bi se suzbila epidemija
Koje mjere, mi niti nemamo pravih mjera, pogledajte što se uvodi u Europi
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account