Održan sesvetski Dječji fašnik

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 26.2.2017. 15:54:09
Održan sesvetski Dječji fašnik

Foto: Sesvete danas

Na stotine djece uživalo je danas sudjelujući u programu ili tem zamaskirani, promatrajući druge maškare i gedajući njihove nastupe.

Prekrasan sunčan dan izmamio je u nedjeljno kasno dopodne mnoge male maškare koje su okupirale fašnički šator u Sesvetama. Konačno šator dupkom pun tako da se u jednom trenutku u njega nije moglo ući, nego je znatan broj maškara sa svojim mamama i tatama, dedama i bakama čekao na svoj red za ulazak.

Organizaciju potpisuje Narodno sveučilište Sesvete koje je sa svim svojim djelatnicima na čelu s ravnateljicom Vesnom Pižić vrlo dobro provelo ovaj zahtjevni program u kojem je sudjelovalo više od 20 skupina malih maškara, te još mnoge pojedinačne koje su došle na natjecanje za najbolje.

Događaj je svojim dolaskom podupro i predsjednik Sesveta Dražen Markota koji nam je tom prigodom rekao da ovakav tip događanja sa šatorom u kojem je bio božićni sajam s klizalištem i potom fašnikom, treba organizirati i ubuduće jer se pokazao dobrim receptom, a ono što su organizatori uvidjeli kao manjkavosti treba ispraviti dogodine.

Organizirane skupine maškara iz većine sesvetskih osnovnih škola i dječjih vrtića imale su svaka svoj kratki program, koje su mame i tate mobitelima i pokojim fotoaparatom rafalno snimali. Program se zbog velikog broja skupina poprilično odužio, no mladim maškarama nije bilo teško sudjelovati i čekati nastup Luke Bulića. A potom se na odlasku kući nažicalo stariju pratnju poneki balon, lizalicu ili bombončić. Da se veeeliki fašnički događaj bolje zapamti.


Create Account