Policija poziva građane na suradnju, traže pljačkaša zlatarne u Sesvetama

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 31.8.2023. 13:40:09
Policija poziva građane na suradnju, traže pljačkaša zlatarne u Sesvetama

Foto: PUZ

Za sada nepoznati pljačkaš ukrao je zlatni nakit iz sesvetske zlatarne i pobjegao, policija objavljuje snimke nadzornih kamera.



Kao što smo već i objavili, u zlatarni Darija u Ninskoj ulici 1. kolovoza odvijala se prava drama, za sada nepoznati razbojnik ušetao se glumeći kupca i potom nasilno ukrao određenu količinu nakita, te pobjegao u nepoznatom smjeru. Uz pomoć vlasnika zlatarne tada smo objavili prve snimke nadzornih kamera i video tijeka krađe. 


OPLJAČKANA ZLATARNA U SREDIŠTU SESVETA, ŠTETA POPRILIČNO VELIKA


Sada nakon mjesec dana policija također moli građane za pomoć i objavljuje fotografije nadzornih kamera.


U utorak, 1. kolovoza 2023. godine oko 16.15 sati u Ninskoj ulici u Sesvetama, u zlatarnici, nepoznati je počinitelj uz uporabu spreja s nadražujućim sredstvom počinio kazneno djelo razbojništva te otuđio nakit.

 

Na fotografijama je muškarac za kojeg se pretpostavlja da raspolaže saznanjima o navedenom kaznenom djelu.

 

Muškarac je starosti oko 30 godina, visine oko 170 cm, srednje tjelesne građe, nosi bradu i brkove, odjeven u kariranu košulju i traper hlače, obuven u crne tenisice s bijelim potplatom, na glavi je nosio tamnu kapu i naočale.

 

Također, korisne informacije građani mogu dostaviti pozivom na broj telefona 192 ili putem e-mail adrese zagrebacka@policija.hr.


Vezane vijesti
Ažurirano: 6.2.2024. 14:18:10

Create Account