Opljačkana zlatarna u središtu Sesveta, šteta poprilično velika

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 2.8.2023. 14:21:00
Opljačkana zlatarna u središtu Sesveta, šteta poprilično velika

Foto: Screenhot video zapisa

Nepoznati počinitelj jučer (utorak, 1. kolovoza) je glumio kupca, pa je u pogodnom trenutku opljačkao poznatu sesvetsku zlatarnu.




Zlatarna Daria bila jučer poprište filmske pljačke. Razbojnik je ušao u zlatarnu i glumio kupca, birao predmete, da bi u pogodnom trenutku zgrabio cijelu paletu zlatnih predmeta i odjurio izvan prostora zlatarne. Vlasnik je pojurio za njime, no, nije ga uspio sustići. Kasnije je na facebook profilu radnje objavio neke detalje pljačke.


 "Razbojnik je imao kariranu košulju i kapu na glavi. Bio je svjetlije puti sa bradicom i naočalama, visine oko 170 cm mršaviji. Odnio je veću količinu zlatnog nakita uglavnom lančića. Ovim putem molimo za pomoć ako ga itko prepoznaje. Svaka informacija je dobro došla, za korisnu informaciju slijedi nagrada", objavio je vlasnik.


Policija je kratko objavila informaciju i pljački: Jučer, 1. kolovoza u 16.15 sati u Sesvetama u Ninskoj ulici, nepoznati je počinitelj u zlatarnici počinio razbojništvo nad 46-godišnjim vlasnikom te otuđio nakit. Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća eura.


Video:

Vezane vijesti
Ažurirano: 6.2.2024. 14:18:10

Create Account