Provalili u Konzum i krali cigarete i kondome

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 31.10.2019. 11:43:33
Provalili u Konzum i krali cigarete i kondome

Foto: Ilustracija

Policija je priopćila o dovršetku kriminalističkog istraživanja nad 21-godišnjakom, 18-godišnjakom, 18-godišnjakinjom i 19-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje četiri kaznenog djela „Teška krađa“ provaljivanjem.

 


Naime, sumnja se da su 16. listopada 2019. godine oko 1.20 sati, 21-godišnjak, 18-godišnjakinja i 19-godišnjak u trgovačkom centru u Bjelovarskoj ulici u Sesvetama provalili u ugostiteljski objekt iz kojeg su otuđili alkoholna pića. Nakon te provale, sumnja se da su 21-godišnjak i 18-godišnjakinja provalili i u drugi ugostiteljski objekt u istom trgovačkom centru i otuđili cigarete.

 

Također, sumnja se da su nakon deset dana, 26. listopada oko 2.15 sati svi zajedno došli do istog trgovačkog centra i provalili u isti ugostiteljski objekt iz kojeg su otuđili polog u iznosu oko 500 kuna. Istu večer, sumnja se da su 21-godišnjak i 18-godišnjak, nakon provale u prvi ugostiteljski objekt, provalili opet i u drugi ugostiteljski objekt u sklopu trgovačkog centra i otuđili cigarete i kondome, pričinivši štetu od 600 kuna.

 

Tom prilikom policijski su službenici jednog od njih uhitili u trgovačkom centru i započeli kriminalističko istraživanje koje je rezultiralo potvrđenom osnovanom sumnjom u počinjnje kaznenog djela trojice mladića i jedne djevojke.

 

Materijalna šteta pričinjena ovim kaznenim djelima iznosi 8700 kuna.

 

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju posebno izvješće je dostavljeno nadležnom državnom odvjetništvu.


Vezane vijesti
Ažurirano: 18.9.2020. 10:24:00

Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account