U Sesvetama otkriven još jedan laboratorij za proizvodnju droge

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 9.7.2020. 12:11:38
U Sesvetama otkriven još jedan laboratorij za proizvodnju droge

Foto: PUZ

Nakon što je nedavno u Sesvetama otkriven  veći laboratorij za proizvodnju marihuane,  u ponedjeljak u večernjim satima policajci su otkrili još jedan manji.




Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“.


U ponedjeljak, 6, srpnja oko 20 sati u Sesvetama su policijski službenici u prometu zaustavili osumnjičenog kojom je prilikom isti kod sebe imao jednu plastičnu vrećicu u kojoj se nalazila marihuana te dva grumena marihuane ukupne težine 4,25 grama.

 

Provedenom pretragom kuće u Sesvetama pronađen je jedan improvizirani laboratorij s umjetno stvorenim uvjetima za uzgoj biljaka  u kojemu je bilo zasađeno ukupno 38 stabljika marihuane, visine od 10 do 30 centimetara, a koje su bile namijenjene proizvodnji i daljnjoj neovlaštenoj prodaji ili stavljanju na drugi način u promet.

 

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski su službenici nadležnom državnom odvjetništvu podnijeli posebno izvješće.



Vezane vijesti
Ažurirano: 27.7.2023. 10:09:42

Create Account