U Sesvetama pronađen mrtav muškarac, policija moli za pomoć u identifikaciji

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 13.4.2022. 13:37:03
U Sesvetama pronađen mrtav muškarac, policija moli za pomoć u identifikaciji

Foto: PUZ

Policija je danas izvijestila o svojedobnom pronalasku tijela i pozvala građane da pomognu pri identifikaciji tijela nepoznate muške osobe pronađene u baraci na području Gajišća.




Policija je objavila  da unatoč svim dostupnim parametrima kako bi se utvrdio identitet osobe, dosad poduzete mjere i radnje nisu rezultirale utvrđivanjem identiteta, te  poziva građane ukoliko imaju saznanja o toj osobi da se jave na 192 ili u najbiližu policijsku postaju.


U četvrtak, 9. travnja 2020. godine u Sesvetama, Pakračka bb, (površina obrasla raslinjem između Bjelovarske i Varaždinske ulice i dječjeg vrtića), u derutnoj baraci, pronađeno je tijelo nepoznate muške osobe.

 

Obavljenim očevidom je utvrđeno da se radi o tijelu muškarca, starosti iznad 50 godina života, dužine tijela oko 176 cm, izrazito mršave tjelesne građe, sijede, djelomično kovrčave kose, dužine do 10 cm, sijede brade, izrazito lošeg stanja zubala.

 

Tijelo je bilo odjeveno u plave traperice, donji dio trenirke crne boje, dvije jakne crne boje, pulover crno žute boje, majicu bež boje i tanju majicu dugih rukava, plave boje, a na nogama imao plavo bijele tenisice i bijele čarape.

 

Na lijevom stopalu je utvrđena gangrena dijela stopala, a stopalo je bilo omotano medicinskim zavojem. Uz tijelo je pronađen mjerač šećera u krvi.

 

Tijekom obdukcije utvrđeno je da na tijelu nema ozljeda koje bi upućivale da je osoba žrtva kaznenog djela. Datum smrti je početak mjeseca travnja 2020. godine. 

 

Na tijelu su nastupile promijene u vidu nedostatka tkiva cijelog lica i dijela tijela, posljedica djelovanja životinja. Pregledom odjeće nisu pronađeni nikakvi dokumenti.

 

Moguće je da se radi o beskućniku i osobi koja duže vrijeme nije regulirala osobne dokumente i statuse. 



Vezane vijesti
Ažurirano: 17.2.2024. 14:16:35

Create Account