"Krhotine stakla - sjećanja", izložba slika Tetiane Maslyk u Galeriji ZIPS

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 25.8.2023. 15:25:10
Početak: 28.08.2023. 20:00
"Krhotine stakla - sjećanja", izložba slika Tetiane Maslyk u Galeriji ZIPS

Foto: Tetiana Maslyuk

Ukrajinska akademska slikarica s adresom stanovanja u Sesetama otvara u Sesvetama svoju već treću izložbu ovoga puta pod naslovom "Krhotine stakla - sjećanja".



Svečano otvorenje humanitarno-prodajne izložbe likovnih radova ukrajinske akademske slikarice Tetiane Maslyk, pod nazivom "Krhotine stakla - sjećanja", bit će održano u ponedjeljak 28. kolovoza s početkom u 20.00 sati u Galeriji ZIPS, Kelekova 2, Sesvete, u organizaciji ZIPS-a i UŠRIDRRH.


 Ova izložba predstavlja priliku da se uroni u duboki umjetnički svijet radova koji istražuju fragmentarnu prirodu postojanja i duboke aspekte ljudskog uma. Tehnika koju koristi Tetiana Maslyk uključuje ulje i akril na platnu, stvarajući slikarske kompozicije koje prenose duboku emotivnu dubinu. Otkrivajući fragmentiranost i cjelovitost postojanja, izložba potiče našu introspekciju i razmišljanje o našem unutarnjem svijetu. Tetiana Maslyk nas poziva da preispitamo svoj svakodnevni život i dublje istražimo sami sebe.


 Osim vizualnog doživljaja, događaj će biti obogaćen poezijom i glazbom. Sonja Kušec Bećirević i Abdulah Bećirević koji će svojom umjetnošću pružiti dodatnu dimenziju doživljaju izložbe. Isto tako, nastupit će i Ansambl Ukrajinske zajednice Grada Zagreba.


Svi ljubitelji umjetnosti, posebice slikarstva su vro dobrodošli.



Vezane vijesti
Ažurirano: 26.4.2024. 12:51:35

Create Account