Adria Business Network

Autor: Tomislav Radić
Objavljeno: 13.12.2020. 21:35:03
Adria Business Network

Foto: Promo

Adria Business Network  održat će se 15.12.2020. u 18 sati,  u online izdanju.U prvom dijelu poduzetnici Ognjen Bagatin, suvlasnik Poliklinike Bagatin i vlasnik medijske platforme Poduzetnik te Dario Marenić, vlasnik tvrtke Elda  nastojat će pomoći svima koji se u ovom trenutku nalaze u poslovnim problemima  ali i onima kojima su potrebni savjeti iz sfere businessa.


Ognjen Bagatin kao suvlasnik poliklinike za stomatologiju, estetsku kirurgiju i dermatologiju potaknuo je u Hrvatskoj  razvoj korporativnog poduzetništva i projektnog managementa u medicini. Više godina uz profesionalno obrazovanje vodio je sportske momčadi i klubove kao trener, te u korporativnu kulturu teži unijeti timski duh i zajedništvo. 


Dario Marenić ima 39 godina poduzetničkog iskustva i vlasnik je tvrtke Elda specijalizirane za proizvodnju tekućina za elektronske cigarete koja izvozi svoje proizvode u više od 80 zemalja svijeta. Dobitnik je brojnih svjetskih nagrada poput američke nagrade Vapor Digesta. Dobio je  i nagradu za najboljeg projekt menadžera u Hrvatskoj 2015. koju je dodijelila Croma  te AAA certifikat bonitetne izvrsnosti.


U drugom dijelu događaja svi prisutni na online događaju imat će priliku postavljati pitanja. 


Broj mjesta je ograničen, a svoje mjesto može se osigurati  prijavom putem linka https://www.entrio.hr/event/retrospektiva-2020-iskusni-poduzetnici-odgovaraju-na-vasa-pitanja-8644  


Ovaj događaj organizirale su  poduzetnice Željka Barišić, vlasnica Forca Digital Agency (www.forcadigitalagency.com) i Kristina Krstinić, vlasnica MIKRIS Project Managementa (www.mikris.eu)


Vezane vijesti
Ažurirano: 21.1.2021. 8:49:06

Što mislite o protuepidemijskim mjerama u Gradu Zagrebu?

Sve to treba ukinuti i pustiti ljude na miru
Mjere su prestroge, treba ih olabaviti
Mjere su ovog trenutka optimalne
Sve treba postrožiti kako bi se suzbila epidemija
Koje mjere, mi niti nemamo pravih mjera, pogledajte što se uvodi u Europi
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account