U posljednjoj utakmici prvenstva Sesvećani poraženi u Zaprešiću

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 30.5.2021. 11:23:24
U posljednjoj utakmici prvenstva Sesvećani  poraženi u Zaprešiću

Foto: Sesvete danas

U posljednjem 34. kolu 2. HNL-a u Zaprešiću NK Inter - NK Sesvete 4:0 (1:0).



Obje su momčadi ušle u posljednju utakmicu bez nekog rezultatskog imperativa osim sportskog nadigravanja, no, čini se da su domaćini ipak više željeli pobjedu. To su i ostvarili vrlo uvjerljivo. Ipak pošteno treba reći da je trener Sesvećana Dino Babić u susret ušao s gotovo u cijelosti rezervnom postavom, te dao priliku dečkima koji vrlo rijetko ili uopće nemaju priliku igrati prvenstvene susrete.


Prvo poluvrijeme je završilo vodstvom domaćih 1:0 kad je u nakon dosuđenog jedanaesterca dvostruki strijelac Šroler postigao prvi pogodak za Inter. U nastavku daleko dominantnija i konkretnija predstava nogometaša Zaprešića što je rezultiralo s još tri pogodaka u mreži Sesvećana. U 60. minuti Šroler postiže svoj drugi pogodak, treći zabija Zdunić pred kraj susreta u 82. minuti, a posljednji pogodak Zaprešićanaca djelo je Mazalovića doslovce u posljednjim trenucima susreta u 90. + 1 minuti. 


Na kraju Sesvećani završavaju prvenstvo na 6. a Inter 10. mjestu. Obzirom na sve ovogodišnje okolnosti i probleme plasman na kraju sezone je vrlo korektan.






Vezane vijesti
Ažurirano: 11.5.2024. 8:28:37

Create Account