Labinjani u posljednjoj sekundi do pobjede nad Sesvetama

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 27.2.2019. 23:26:02
Labinjani u posljednjoj sekundi do pobjede nad Sesvetama

Foto: Luka Lukić

MRK Sesvete u dramatičnoj je završnici izgubio pogotkom u posljednjoj sekundi utakmice, 26:26 (11:14).



U sportskoj dvorani Jelkovec u srijedu na večer odigrana je utakmica osmine finala Hrvatskog rukometnog kupa na kojoj su Sesvećani ugostili momčad Rudana iz Labina. 


Rukometaši Sesveta izvrsno su otvorili utakmicu i vodili povremeno i s četiri pogodaka, tako da su mnogi gledatelje zacijelo pomoslili kako će ovo biti jedna rutinska utakmica. No, nije bilo ni blizu tako. Sredinom prvog poluvremena nešto se prelomilo i kod rezultata 10:6 za Sesvete našim rukometašima jednostavno više ništa nije polazilo za rukom. Gosti pri 10:8 za Sesvete čine nevjerojatan niz od 6:0 i dolaze na 11:14 s kojim se rezultatom otišlo na odmor.


Prvi dio nastavka, na žalost nije donio očekivani preokret. Gosti nastavljaju puniti mrežu domaćih, pa je u jednom trenutku i pet razlike za goste. Tada Sesvećani uspijevaju pronaći dodatnu snagu, igraju čvršće i efikasnije, više se trude, što sredinom drugog poluvremena dovodi do izjednačenja 20:20. Igra se ravnopravno, gosti vode, novo izjednačenje, 23:23 i tada činimo niz od dva za redom i pred kraj ulazimo u vodstvo 25:23. Gostujući igrači ne mire se s gubitkom utakmice izjednačuju, a domaći ne uspijevaju postići pogodak. U posljednjoj minuti Sesvete u napadu ne postižu pogodak, gosti su u napadu i kad su se očekivali produžeci u pomalo bezizlaznoj situaciji Labinjani odigravaju cepelin i sa zvukom sirene zabijaju pobjednički pogodak.


Sesvete su tijekom utakmice primile nekoliko pomalo čudnih pogodaka koje možda nije trebalo primiti, a nismo pogodili nekoliko zicera. 


U redovima Sesveta najefikasniji je bio Leon Strbad sa 7 pogodaka od kojih 5 iz sedmeraca, te Marko Mihaljević s 5 pogodaka.  Kod gostiju 7 pogodaka postigao je Petar Puljić, a po 5 Fran Mileta i MArio Ratkajec.



MRK Sesvete:

Matej Mudrinjak, Ivan Panjan; Neven Grgurić 1, Mislav Šuker, Marko Mihaljević 5, Marko Šehić 2, Nikola Mirosavljević 3, Patrik Gramnjak, Marko Jurakić, Nikola Jelovčić, Darko Mršić, Vito Bahtijarević 4, Leon Strbad 7 (5), Krešimir Krešić 3, Alen Šušnja i Fran Zadro.

Trener: Davor Dominiković


Vezane vijesti
Ažurirano: 28.4.2024. 9:42:42

Create Account