Bandić u subotu popodne posjetio Sesvete

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 7.9.2019. 18:43:01
Bandić u subotu popodne posjetio Sesvete

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

Gradonačelnik je posjetio novoizgrađeni vatrogasni dom u Kučilovini, asfaltiranu ulicu Đure Sudete, te umjetno travnato igralište NK Sesvete.



Vrlo aktivno vatrogasno društvo zagrebačke Vatrogasne zajednice  DVD Kučilovina, dobilo je konačno svoj pravi novi dom koji je nedavno završen, te uređen okoliš, a u subotu popodne, u sklopu obilaska Sesveta, posjetio ga je i gradonačelnik Milan Bandić. 


Dočekao ga je predsjednik vatrogasnog društva Željko Blažinović koji ga je upoznao s novim prostorom čija je vrijednost nešto manja od 3 milijuna kuna.. Domaćini gradonačelniku bili su sesvetski čelnici, predsjenik VGČ. Stjepan Kezerić i njegov zamjenik Dražen Markota. 


Nakon Kučilovine Bandić je posjetio novouređenu ulicu Đure Sudete gdje su prethodili radovi uređenja komunalne infrastrukture u ukupnom iznosu zajedno s asfaltiranjem  oko 4 milijuna kuna, te stadion sv. Josipa Radnika gdje je na jednom od igrališta grad izdvojio oko 2 milijuna kuna za postavljanje nove umjetne trave.


U obraćanju novinarima u Kučilovini Bandić nije želio odveć govoriti o lokalnim temama nego je to prepustio Kezeriću i Blažinoviću, a mi donosimo obraćanje predsjednika sesvteskog Vijeća, pogledajte video.



Video:

Vezane vijesti
Ažurirano: 25.4.2024. 16:50:08

Create Account