''DANI TEHNIČKE ISPRAVNOSTI VOZILA 2018''

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 19.11.2018. 14:59:05
''DANI TEHNIČKE ISPRAVNOSTI VOZILA  2018''

Foto: Ilustracija

Tijekom ovog tjedna vlasnici automobila mogu u stanicama za tehnički pregled besplatno pregledati svoja vozila i utvrditi njihovu ispravnost.Hrvatski autoklub  i Centar za vozila Hrvatske pod pokroviteljstvom Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa, u razdoblju od 19. do 24. studenog 2018. godine od ponedjeljka do subote, u svim stanicama za tehnički pregled u RH organiziraju preventivno – sigurnosnu akciju nadzora tehničke ispravnosti vozila pod nazivom ''Dani tehničke ispravnosti vozila 2018''.


Cilj akcije je povećanje stupnja tehničke ispravnosti vozila i poticanje što većeg broja vozača da vlastito vozilo preventivno podvrgnu kontroli ispravnosti te na taj način otklone mogućnost događanja prometne nesreće uvjetovane tehničkom neispravnošću vozila, a kroz savjetodavnu i tehničku pomoć od strane stručnog osoblja ukazivati će se na značaj uklanjanja neispravnosti na vozilu.


Tijekom akcije vozači dobrovoljno mogu dovesti svoja vozila u bilo koju stanicu za tehnički pregled vozila gdje će na vozilu bilo koje marke i tipa besplatno biti pregledani osnovni sklopovi bitni za sigurnost prometa na cestama.


Vezane vijesti
Ažurirano: 11.6.2019. 16:11:02

Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account