I ove godine održan božićni sajam Gimnazije Sesvete na radost mnogih posjetitelja

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 15.12.2023. 10:30:35
I ove godine održan božićni sajam Gimnazije Sesvete na radost mnogih posjetitelja

Foto: Borko Samec/Sesvete danas

Treću godinu za redom Gimnazija Sesvete je u ovakvom formatu održala Božićni sajam humanitarnog karaktera.



Prekrasan ambijent, zimski ali ne odveć hladan, božićne pjesme, prepoznatljivi djedice u crvenom s bijelom bradom i još je samo nedostajao snijeg da cjelokupni dojam bude nenadmašan, no, ovo posljednje nije moguće organizirati, a sve ostalo je bilo je impresivno. 


Program je započeo oko 17 sati pjevanjem božićnih pjesama, ili pjesama božićne tematike školskog zbora  kojeg je klavirom pratio nastavnik glazbenog prof. Hrvoje Nemec. Na mnogim štandovima nudile su se mnogobrojne sezonske sitnice, od raznovrsnih prigodnih ukrasa, plišanaca, ručno rađenih čestitki, bacanja koluta na štap, tombole, preko raznovrsnih kolača, pečenih vafli, kave i čaja sve do štanda posvećenog  knjigama. I ove su godine gimnazijalci uprizorili rođenje Isusa, a ponajviše okupljene je mališane razveselilo Kazalište iz kofera s prigodnom predstavom. 


 Ma čudo toga su pripremili su gimnazijalci i njihovi nastavnici na čemu im svakako treba čestitati. I na kraju, nimalo ne čudi posjeta velikog broja građana, jer Sesvete, na žalost, nemaju svoju središnju adventsku manifestaciju kao nekada.


Vezane vijesti
Ažurirano: 10.3.2024. 16:09:52

Create Account