Sesvećanke ostvarile najbolji rezultat u povijesti kluba!

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 7.5.2018. 22:49:23
Sesvećanke ostvarile najbolji rezultat u povijesti kluba!

Foto: MK Sesvećanke

Klub mažoretkinja „Sesvećanke“ proteklog se vikenda natjecao na 22.državnom prvenstvu mažoretkinja koje je održano u Župi Dubrovačkoj, javlja predsjednica kluba Silvija Jurinjak.


Krenule su u petak ranim jutrom, u subotu su imale izlet u Dubrovnik, prošetale stradunom i skupljale nove uspomene. Nakon toga, u nedjelju je slijedio glavni događaj - natjecanje. Sesvećanke su svoje boje branile u 4 natjecateljske formacijske kategorije s 3 neformacije. 


Kadetkinje koje su se po prvi puta natjecale, uspjele su izboriti plasman na europsko prvenstvo sa svojom trenericom Ivonom Borović, te su u klubu svi jako ponosni na njih.


Juniori koji iza sebe imaju već dosta medalja, po prvi puta su otišli stepenicu više te osvojili srebrnu medalju sa svojom trenericom i predsjednicom Silvijom Jurinjak. 


"Solo juniorka, već svima poznata Ema Fumić, ponovno je oduševila te u konkurenciji od 12 djevojaka, jedina ponijela kući zlatnu medalju! Duo juniorke Petra Ivabčić i Lana Plazanić nastavile su nizati medalje i osvojile brončanu medalju. Naša druga solo juniorka Matea Kršak sve je prisutne oduševila svojim osmjehom", kazuje predsjednica Jurinjak.


Seniorke su također izborile plsman na europsko prvenstvo, dok su seniorke palice ponovno sesvetama donijele brončanu medalju i jako razveselile svoju trebericu Silviju. Sesvećanke se tako vraćaju s ukupno 4 medalje( 1 zlatna, 1 srebrna, 2 brončane) te 2 pehara.


"Zahvaljujemo se svim roditeljima, trenericama i svima na pomoći na ovom dalekom putu. Ovo je bilo vrlo emotivno i najljepše natjecanje za nas. Sada slijedi proslava ovih divnih rezultata, poneki nastup i pripreme za Europsko prvenstvo početkom rujna u Sokobanji, u Srbiji", zaključuje predsjednica Silvija Jurinjak.



Vezane vijesti
Ažurirano: 19.9.2023. 16:58:18

Create Account