Na mjesto preminulog Ante Plazonića u VGČ Sesvete došla Katarina Petrović

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 7.7.2022. 14:50:20
Na mjesto preminulog Ante Plazonića u VGČ Sesvete došla Katarina Petrović

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

Sesvetski HDZ odlučio je da na upražnjeno mjesto preminulog Ante Plazonića dođe Katarina Petrović.



Ante Plazonić, znan većini Sesvećana, bio je dugogodišnji predsjednik sesvetskog HDZ-a. Bio je i saborski zastupnik, zastupnik u Skupštini Grada Zagreba, je u posljednjem angažmanu vijećnik u Vijeću G.Č. Sesvete.


Već duže teško bolestan, Plazonić je, na žalost, ovog proljeća preminuo, a sada je na njegovo mjesto u Vijeću HDZ imenovao svoju mladu članicu Katarinu Petrović koja nam se za portal Sesvete danas predstavila: 


"Imam 24 godine, studentica sam završne godine Ekonomskog fakulteta na smjeru računovodstvo i financije. Zaposlena sam u korporaciji u financijskom sektoru. Smatram da ću svojom predanošću i sposobnošću opravdati povjerenje koje mi je dao gospodin Ante Deur zajedno s predsjedništvom područnog odbora. Mislim da je ova situacija pravi pokazatelj koliko je HDZ okrenut prema mladima, a također to vidimo i na primjeru predsjednika mladeži, našeg Maksimilijana Šimraka koji je svojim trudom i zalaganjem postao novi zastupnik HDZ-a u zagrebačkoj Gradskoj skupštini. Ovim putem bih htjela zahvaliti g. Anti Deuru, te cijelom HDZ-u Sesvete na ukazanoj prilici i povjerenju. Razina kvalitete života u Sesvetama se hitno mora podići na višu razinu, a vjerujem da zajedničkim trudom to možemo postići", izjavila nam je nova članica sesvetskog vijeća. 


"Na mladima svijet ostaje što mi u sesvetskom HDZ-u i u stvarnosti pokazujemo i dokazujemo, te mi je izuzetno drago da uz mene u Vijeću G.Č. Sesvete imamo dvoje mladih elokventnih, obrazovanih i entuzijastičnih vijećnika, Matiju Kralja i sada Katarinu Petrović", rekao nam je nakon sjednice Vijeća na kojoj je donijet zaključak o pristupanju Katarine Petrović na upražnjeno mjesto, vijećnik Željko Grbavac.


Vezane vijesti
Ažurirano: 25.4.2024. 16:50:08

Create Account