Sesvete pobijedile Šibenik

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 21.4.2018. 9:13:55
Sesvete pobijedile Šibenik

Foto: Sesvete danas, arhiva

Ovog se vikenda igra 28. kolo 2. HNL-a, no Sesvete i Šibenik odigrali su jučer popodne. Sesvete – Šibenik 3:2 (2:0)


Prvu utakmicu današnjeg 28. kola odigrali su jučer kasno popodne na stadionu sv. Josipa radnika Sesvete i Šibenik. Pred tristotinjak gledatelja inicijativu nad nekadašnjim prvoligašem Šibenikom imali su domaći koji su iskoristili svoje šanse i relativno rano poveli. 

Prvi gol je pao već u 21. minuti, strijelac Martin Maloča, a nedugo potom u listu strijelaca u 25. minuti upisao se i Marko Tolić. S 2:0 odlazi se na odmor.


U drugom poluvremenu Sesvećani nastavljaju pritiskati međutim Stipan Banić u 50. minuti smanjuje vodstvo Sesvećana na 2:1. No, to nije omelo želju domaćih za pobjedom, pa u 62. minuti, postižu treći pogodak, a strijelac je Krešimir Jelić. Pred kraj utakmice dolazi do opuštanja domaćih što koriste Šibenčani pa pogotkom još jednog pričuvnog igrača, Josipa Maleša u 89.minuti smanjuju na konačnih 3:2. 


Ovom pobjedom Sesvećani su zadržali četvrto mjesto na tablici, čak i u slučaju pobjede Dugopolja koje danas gostuje u Varaždinu, a slijedeće subote Sesvete gostuju upravo u Dugopolju. Bit će to pravi derby u borbi za četvrtu poziciju.  


Vezane vijesti
Ažurirano: 13.5.2018. 14:10:25

Create Account