Cijeli hrvatski rukometni vrh na božićnom domjenku MRK-a Sesvete

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 23.12.2023. 12:07:02
Cijeli hrvatski rukometni vrh na božićnom domjenku MRK-a Sesvete

Foto: Borko Samec/Sesvete danas

Na domjenku je prikazan i dokumentarni film o klubu koji govori o počecima uzleta sesvetskog muškog rukometa.




Nije bilo riječi o tome kako je ova godina sa završenom prošlom i domaćom i europskom sezonom bila najuspješnija u povijesti sesvetskog  rukometa. Predsjednik Josip Ćurković poznat je kao osoba koja vrlo marljivo radi i vješta je u poslovnom manevriranju, a što se vidi u rukovođenju klubom sa stalnim podizanjem razine rukometa u Sesvetama. 


Ćurković je jednostavno pozdravio sve uzvanike u restoranu Tagliata gdje je sinoćnji domjenak održan, a kojem su nazočili najviši dužnosnici Hrvatskog rukometnog saveza: Zoran Gobac i Damir Poljak sa suradnicima, izbornik reprezentacije Goran Perkovac i mnogi drugi. Uz mnoge javne, političke i sportske djelatnike proslavi je nazočio i saborski zastupnik Ante Deur.


Na početku je prikazan dokumentarni film o uspjehu sesvetskog muškog rukometa čiji je autor Filip Škrlec sa svojim umjetničko-tehničkim timom. Vjerujemo da će film u kojem gostuju predsjednik Josip Ćurković, trener Igor Vori i igrač Ivan Dumenčić uskoro biti javno prikazan i dostupan na nekoj od platformi, te da će gledateljima približiti recept uspjeha sesvetskog rukometa koji se polako, ali sigurno približava dvjema najboljim i najbogatijim hrvatskim klubovima, do danas još vijek nedodirljivim Zagrebom i Nexeom kojeg su, slatko li je to reći, Sesvećani do sada već dva puta porazili. 


Naravno da su svi zapljeskali i dečkima koji su svojim angažmanom, teškim i napornim treniranjem, te fanatičnim pristupom svakoj utakmici najzaslužniji za sportske rezultate po vodstvom legendarnog pivota i našeg Sesvećana Igora Vorija. 


Na domjenku se našla i posebna velika torta koju su zajednički izrezali predsjednik Josip Ćurković i koordinator mlađih dobnih uzrasta kluba Josip Cvetković.


Domjenak je bio prilika za opuštanje i proslavu dosadašnjih rezultata, a nakon blagdana već početkom naredne godine slijedi ponovo povratak u uobičajeni radni ritam i priprema za nastavak sezone u Ligi za prvaka, te kupu.


Vezane vijesti
Ažurirano: 22.4.2024. 8:00:50

Create Account