Sesvete u gostima pobijedile Bjelovar

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 30.11.2020. 12:59:25
Sesvete  u gostima pobijedile Bjelovar

Foto: Sesvete danas

I bez trojice važnih prvotimaca Sesvećani su u Bjelovaru pobijedili domaćine za povratak na vrh.Vrlo uzbudljiv susret odigrali su Bjelovar i Sesvete. U Bjelovar nije stigao motor ekipe Karpo Sirotić zbog ozljede ramena. Također na gostovanje rukometaši Sesveta došli su bez sjajnog vratara Mateja Mudrinjaka zbog ozljede leđa, a koljeno je ozlijedio i prvi pivot Dominik Mišković.  Unatoč toga gosti su krenuli silovito. 


Unatoč hendikepu neigranja trojice najvažnijih igrača, Sesvećani su se znali s time nositi, no dodatni problem bio je isključenje ključnog sesvetskog obrambenog igrača Domagoja Potnara. Ipak, cijelo prvo poluvrijeme gosti vode i na odmor se odlazi s +5, bilo je 9:14 za Sesvete.


 Nastavku kao da polako ponestaje snage, pa domaćini u 47. minuti uspijevaju izjednačiti na 17:17. Tada se No, to je bilo sve što su uspjeli, ni jednom nisu bili u vodstvu, a rukometaši Sesveta na krilima razigranih Fineka i pred kraj mladog Gavrića dolaze do pobjede.


Poseban dan imao je Nikola Finek postigavši 7 pogodaka. 

Ovom pobjedom Sesvete su zasjele na vrh poretka no s utakmicom više od Gorice i dvije utakmice više od Poreča i Varaždina.

U narednom kolu, 5. prosinca Sesvete gostuju u Rijeci kod Zameta.


Sesvete: Luka Bresinščak, Filip Perić 6/27 i 1 pogodak;  Darko Krndelj 3(3), Josip Topić, Domagoj Potnar, Ivan Matić 4, Nikola Jelovčić 1, Leon Strbad, Nikola Kahlina, Danijel Vusić 1, Mislav Šuker 1, Krešimir Krešić, Maksimilijan Jurić 1, Davor Gavrić 3, Ivan Rukavina 2 i Nikola Finek 7.

Trener: Silvio Ivandija 


Vezane vijesti
Ažurirano: 15.1.2021. 12:50:47

Što mislite o protuepidemijskim mjerama u Gradu Zagrebu?

Sve to treba ukinuti i pustiti ljude na miru
Mjere su prestroge, treba ih olabaviti
Mjere su ovog trenutka optimalne
Sve treba postrožiti kako bi se suzbila epidemija
Koje mjere, mi niti nemamo pravih mjera, pogledajte što se uvodi u Europi
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account