Bandić sa sesvetskom mladeži svoje stranke po Sesvetama dijelio krafne

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 17.2.2021. 10:41:09
Bandić sa sesvetskom mladeži svoje stranke po Sesvetama dijelio krafne

Foto: Sesvete danas

Gradonačelnik Milan Bandić s članovima mladeži stranke Rada i solidarnosti BM 365 sinoć je u dom za starije u Adamovcu donio krafne.Običaj je da se na fašnik jedu krafne, pa je tako gradonačelnik Milan Bandić odabrao Dom za starije i nemoćne osobe Petra u Adamovcu, kako bi podijelio krafne štićenicima doma kojih je tridesetak.


"Na žalost, situacija je takva da ih osobno ne smijem niti vidjeti, a kamoli im prići, ali zato sam s ovom divnom sesvetskom mladeži donio im krafne kak se šika na današnji dan, da se malo oslade", rekao je Bandić prilikom dolaska u dom.


Dodao je kako žali da zbog mnogih drugih obveza ne može nastaviti dalje, ali će njegovi mladi obići još neke lokacije i podijeliti krafne. 


Tako je u domu za starije i nemoćne u Lužanu krafne u ime gradonačelnika predao Stjepan Kezerić, predsjednik VGĆ Sesvete, ujedno i predsjednik stranke 365 Sesveta i nekoliko članova mladeži, a potom su posjetili Caritasovu Kuću sv. Franje u Vugrovcu gdje živi tridesetak djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi. 


Voditeljica Ivana Vincek Kovač ispred doma primila je donaciju krafni koju će zacijelo štićenici kuće u slast pojesti i zahvalila Kezeriću i ostalima što su ih se sjetili.


Vezane vijesti
Ažurirano: 9.10.2020. 17:55:51

Što mislite o protuepidemijskim mjerama u Gradu Zagrebu?

Sve to treba ukinuti i pustiti ljude na miru
Mjere su prestroge, treba ih olabaviti
Mjere su ovog trenutka optimalne
Sve treba postrožiti kako bi se suzbila epidemija
Koje mjere, mi niti nemamo pravih mjera, pogledajte što se uvodi u Europi
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account