DVD Blaguša prigodnom predstavom sugrađanima priredio prekrasnu adventsku nedjelju

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 12.12.2023. 12:37:35
DVD Blaguša prigodnom predstavom sugrađanima priredio prekrasnu adventsku nedjelju

Foto: DVD Blaguša

Uz uobičajena adventska događanja na otvorenom, članice DVD-a Blaguša izvele su zanimljivu predstavu "Zvonko spašava Božić", na radost mališana i njihovih roditelja.




U vrijeme došašća priređuju se mnoge manifestacije adventske tematike, pa je tako jedno događanje predbožićnog duha održano ove nedjelje, 10. prosinca u Blaguši gdje je mjesni DVD priredio lijepu adventsku manifestaciju kako ispred tako i u vatrogasnom domu. Uz puno ljubavi i truda što je bilo vidljivo na svakom milimetru prostora, priređena je manifestacija čiji je središnji dio svakako bila predstava "Zvonko spašava Božić" u izvedbi članica DVD-a i njihovih prijateljica. Bila je to dojmljiva mješavina humora, radosti i blagdanske čarolije, ostavljajući neizbrisiv dojam na prisutne naročito mališane.


Posebno iščekivan trenutak bio je dolazak Djeda Božićnjaka, koji je osobno podijelio darove najmlađima.  To nije samo izmamilo osmijeh na dječja lica, nego je stvorila posebnu atmosferu i radost među svim generacijama prisutnih.


"Ovakva adventska okupljanja imaju iznimno važnu ulogu u jačanju socijalnih veza unutar zajednice. Prostor DVD-a Blaguša pružio je idealno okruženje za povezivanje ljudi koji možda inače imaju manje prilika za interakciju, čime se dodatno unaprijedilo zajedništvo među mještanima" istaknula je Mateja Combaj, tajnik DVD-a Blaguša dodavši kako manifestacija Advent u Blaguši ostavlja trajnu uspomenu koja potiče duh blagdana i širi pozitivnu energiju unutar lokalne zajednice. 


Činjenica je da ovakvi događaji svakako doprinose stvaranju ljubaznijeg i povezanijeg okruženja za sve sudionike. Organizatori su uložili izniman trud i ljubav kako bi stvorili atmosferu zajedništva među lokalnim stanovništvom.


Vezane vijesti
Ažurirano: 14.1.2024. 13:00:18

Create Account