Održana godišnja skupština DVD-a Vugrovec , nagrađeni najvrjedniji članovi

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 28.1.2024. 14:29:42
Održana godišnja skupština DVD-a Vugrovec , nagrađeni najvrjedniji članovi

Foto: Borko Samec/Sesvete danas

Skup su i ove godine pozdravili mnogi uvaženi gosti.



Redovna godišnja skupština DVD-a Vugrovec održana je u subotu, 27. siječnja u velikoj dvorani stare škole u Vugrovcu. 

Uobičajeno podneseni su izvještaji koji su naglasili zavidnu aktivnost ovog agilnog društva koje je sudjelovalo ili organiziralo mnoga događanja. 


Rad DVD-a Vugrovec prepoznali su mnogobrojni uzvanici i gosti koji su svojom nazočnošću uveličali skup. Predstavnik vatrogasne zajednice Grada Zagreba, Andrej Sandelić, član upravnog odbora VZGZ-a pohvalio je rad društva, rekavši kako u vatrogasnoj zajednici ima novaca za ona društva koja će ga svojim radom i djelovanjem zaslužiti, obećavši pri tom u ime predsjedništva nabavu kontejnera za smještaj opreme, jer vugrovečkim vatrogascima u njihovu sada već skučenom prostoru ponestaje mjesta, posebice nakon europske donacije nove opreme.


Skup su pozdravili saborski zastupnik Davor Brernardić, inače i sam vatrogasac, zamjenik zapovjednika DVD-a Zapad, ravnatelj OŠ Vugrovec-Kašina Vladimir Vuger, predsjednici mjesnih odbora Vugrovec i Đurđekovec Darko Židak i Marijo Đurković, te pojedini predstavnici gostujućih vatrogasnih društava.


Izaslanik VZGZ-a Andrej Sandelić tom je prigodom vugrovečkim vatrogascima uručio zahvalnice za u protekloj godini položena posebna vatrogasna zvanja, a zaslužnima za rad i razvoj društva uručene su zahvalnice.


Posebno su pljeskom popratili uručenje zahvalnica najmlađim članovima kao i vatrogasnoj mladeži koji su kroz godinu vrijedno vježbali i sudjelovali u raznim natjecanjima.


Vezane vijesti
Ažurirano: 24.12.2023. 11:38:55

Create Account