Draženko Pandek i nadalje predsjednik sesvetskog SDP-a

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 27.11.2017. 11:38:37
Draženko Pandek i nadalje predsjednik sesvetskog SDP-a

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

Organizacija SDP-a u Sesvetama održala je u nedjelju unutarstranačke izbore.


Za predsjednika je ponovo na četverogodišji mandat izabran Draženko Pandek, dosadašnji predsjednik i svjedobno saborski zastupnik. On je dobio 167 glasa, a njegov protivnik Damir Pigac osvojio je 51 glas. Glasalo je 220 članova sesvestkog SDP-a, a dva su listića bila nevažeća.

"Zahvaljujem svima koji su mi dali povjerenje, ujedno čestitam svim ostalima izabranima na dužnosti u sesvetskoj organizaciji. Očekuje nas vrlo težak rad da zadobijemo povjerenje građana. Sada smo u oporbi na svim razinama. Pokušat ćemo boriti se za one građane koji nemaju povjerenja u sadašnja vodstva na svim razinama, bit ćemo konstruktivni, nudit ćemo rješenja i pripremati se preuzeti odgovornost kada to građani odluče", izjavio je za portal Sesvete danas  Draženko Pandek.

Za ostale dužnosti u stranci bilo je provedeno preferencijalno glasanje što je po određeno formuli pretvarano u bodove. Tako je za potpredsjednika sesvetske organizacije SDP-a izabran Zdravko Juć sa 116 preferencija odnosno 2060 glasova ili bodova.
U predsjedništvo su izabrani: Ivan Ciković, Alen Galić, Jadranka Novoselec, Silvija Vuglač Ranteš, Stjepan Igrc, Drago Ruga, Katica Šarić, Vesna Jakas, Damir Pigac, Stjepan Combaj, Ivan Hrešč, Ljiljana Fabijanić, Dalibor Dvorny i Mirta Grgić Mešić.


Vezane vijesti
Ažurirano: 8.3.2024. 17:17:24

Create Account